02 august 2011

Lue

Det er vel kanskje litt tidlig å starte lue sesongen, men jeg kunne ikke motstå fargen da jeg var i den nå nedlagte garnbutikken.....*snufs*.
Jeg har fått skikkelig dilla på denne fargen og tenkte at den helt sikkert passer til jakken min.Det jeg kom på i etterkant er jo at dette er en Microlight jakke fra Bergans og kan vel betegnes som en sommerjakke/joggejakke......jaja, får satse på at jeg fremdeles jogger når det begynner å bli kaldt ;) Litt gratisreklame her, men dette er absolutt en favorittjakke nå når det er varmt men fremdeles litt kald vind ;)

Og det er vel viktig å forberede seg for høsten allerede nå.....plutselig er den her.....(selv om hele oktober kommer til å bli tilbrakt i spania ;) ) Luer får jeg aldri nok av....

Lua er fra Garnstudio, strikket i dobbel alpakka på pinne 5 blir den ferdig i en fei. Denne lua har jeg også strikket for et par år siden og det har vert en absolutt favoritt lue ;)

Passe baggy og god og varm.
Kanskje denne skal få litt pynt også etter hvert.......men bare kanskje.......


Det gikk med 92 gram Drops alpakka til lua. Jeg var litt redd for å ha for lite garn til lua, så jeg felte litt oftere enn hva det sto i oppskrifta, men jeg hadde nok hatt nok likevel tror jeg for det ble en liten bunt igjen.........restegarn *argh*a

6 kommentarer:

 1. Luer er kjekt å ha! Og den fargen elsker jeg også :)
  Ha en god natt :)

  SvarSlett
 2. Nydelig farge, jeg strikker babylue og sokker i samme farge akkurat nå!

  SvarSlett
 3. Enkel og fin! Og hvis den ikke blir brukt sammen med joggejakka, så passer den vel alltids fint i gavekurven?! :)

  SvarSlett
 4. Den fargen liker jeg også! =) Lua er skikkelig fin den, både med og uten pynt. Jeg har strikket noen slike og den siste gav jeg bort i presang nå i sommer, den var svart med heklet grå sommerfugl på. =)
  Sommerklem =)

  SvarSlett
 5. Heihei! Utrolig flott blogg du har :) Funnet mye inspirasjon hurra.... Lurte på en ting, har du strikket rundt og rundt, eller fulgt oppskriften?

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails