28 august 2011

Et lite interiør innlegg

Ok, jeg er ikke noe interiørblogg. Men for en god del måneder siden lovet jeg dere noen bilder av en hylle og tvbenk som jeg holdt på å male.....Ja jeg rir ikke alltid den dagen jeg saler, så ting tar ofte litt tid. Kanskje dere har glemt det, og kanskje noen enda husker det?

For å forklare nærmere.......Mørk (mellombrun) hjørnehylle og en tv-benk ble malt hvite på noen kvelder (tror det var i panikken i slutten av mammapermisjonen min), ingenting å klage på der, de ble malte i en fei.

Knottene tok videre noen uker å få tak i, Lisbeth Dahl er populært  ;) Jeg er tydeligvis ikke den eneste som digger "diamanter"  ;)Å ta bilder tok vel videre noen måneder.....eller jeg har prøvd et par ganger, men blir aldri fornøyd. Jeg er ikke helt venn  med kamera kan du si......

En liten rosa stump som roter i skuffene......fy, fy!

Hyllene var som sagt mellombrune før de ble malt, så det gjør en stoooor forskjell i den lille stuen våres ;)

Ny sofa har vi endelig også fått, Newport fra Living, kanonfornøyd (skikkelig kosesofa ). :angler bare nytt sofabord, jeg har lyst på et hvitt et, men finner ikke et som er slik jeg ser for meg........

Ser for meg et mindre enn det vi har, kanskje litt lavere og mulig kvadratisk?......og kanskje med hylle under, oppbevaringplass og lure løsninger trengs alltid i et lite hus.....hmmmmm, vanskelig valg!!!

Så har du tips om fine sofabord,  mottas det med stor takk!!!


6 kommentarer:

 1. Så fint med hvitmalte møbler! Og det gjør stor forskjell :)

  Jeg har funnet "mitt" ønskebord, og det er Hemnes bord fra Ikea. Ta en titt, tror det har det du ønsker :)

  http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/10176287

  Ha en fin mandag :)

  SvarSlett
 2. Så fint det ble :-) jeg likte veldig godt uttrykket ditt om at du ikke rir den dagen du saler - det skal jeg begynne å argumentere med jeg også ;-)

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 3. Jeg stemmer også for Hemnes - tror det er noe sånt du er ute etter :) Lyse møbler gjør godt for en liten bolig :) Imponerende at du har brukt så kort tid på malingen, her tok det.... tja, 3 måneder? :p

  SvarSlett
 4. Tippar det var deilig å bytte brunt mot kvitt saman med nye sofaen ja! Skjønar jo også kvifor dei håndtaka er populære ja ;)

  Me kjøpte verdens største sofa for eitt år sidan og trengte også nytt, kvitt sofabord. Me ville også ha eit med hyller under for å ha nødvendige sofatilbehør tilgjengeleg som strikkekorga og vekebladet. Og me valgte faktisk eit barnebord frå Ikea, det er rundt med to etasjar firkanta hyller under. Det er stødig og tek liten plass men med veldig god lagringsplass under!

  SvarSlett
 5. Det er så deilig med kvitmåla møblar! Lukke til i jakta på sofabord!

  SvarSlett
 6. Takk for bordtips, Hemnes har jeg faktisk sett på 2 ganger nå, det er fint, men jeg er litt redd det blir for kort.....det er bare 120cm langt. Sofaen er ganske stor....
  Det er litt dumt at det ikke går an å låne med hjem også...hehe, det hadde vert noe det ;)

  Lurer på å lete litt etter et gammelt fint et også....får tråle gjenbruksbutikker ect også på jakten ;)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails