09 desember 2011

Gaveposer

Juleklubb = pakkelek, og vi har med to pakker hver til en fornuftig liten femtilapp. Det skal være mest for gøy og kos. Men det er ikke over alt du får så veldig mye for en femtilapp her til lands, så jeg "spritet" opp pakken med en gavepose på hver pakke. De er enkle å sy, de ble gjort i en liten (eller stor) fei (tingtartid når man sjelden syr)  de har nok et par sjønnhetsfeil,  det drar vel opp sjarmkvoten? ;)  Tutorial finne du på Pickles.noI samme slengen trengte(!!) jeg flere strikkevesker og laget meg en liten en, den ble nok litt i minste laget, men den passer til et lite prosjekt, den inneholder for øyeblikket en påbegynt arm til genser til meg selv.......et slik innimellom strikk ;)


Stoffet er bomull  fra IKEA.
God helg alle sammen, jeg skal jobbe!!!

3 kommentarer:

  1. Så smart med ein sånn oppbevaringspose til strikketøyet - det skal eg jammen meg gjere, det skjer jo både tidt og ofte at strikketøyet blir med i veska (i ein zip lock pose). Er jo mykje finare å ha den i ein sydd tøypose!

    SvarSlett
  2. Skikkelig supre poser til strikketøyet. Mitt strikk havner alltid løst oppi en stor veske, og npr jeg skal dra det frem henger både nøkler, tyttesnorer og annet krims seg fast i garnet ;)
    IKEA er også good, men jeg har ganske mye good i min butikk også ;)

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails