07 desember 2011

Selebukse

Da er endelig strikkebarselgaven overlevert (ja i går faktisk) Så nå kan den vises frem. Det er ikke mange som er så "heldig"? å få hjemmestrikka plagg av meg egentlig, jeg er vel litt egoistisk når det kommer til strikkeplagg og strikketid.
Jeg har (alt)for mange ting jeg vil lage, OG ha selv. Da blir det lite tid til å strikke til andre. MEN jeg glimter til av og til, og spesielt når det kommer hint og ønsker om strikkede plagg til gave ;) Det varmer jo et strikke-elskende hjerte, når man får slike ønsker.


Det er samme mottaker nå som til ventegaven, men det har dere kanskje forstått........Siden den søte lille jenta valgte å komme litt før tiden, måtte det gis en liten ventegave til den "store" strikketingen ble ferdig. 
Ja den er vel kanskje ikke så stor, strikket i minste str. Men guuuuri for en tid det tar å strikke riller på pinne 3........ikke akkurat førstevalget mitt i pinnestørrelse.



Buksa har jeg strikket før, og den var mye brukt i fjor vinter. Jeg burde kanskje strikket en i større str til min egen turbo nå.....kanskje litt tykkere garn og pinner hadde gjort at jeg fikk en i str 2 år? Forslag anyone?


Buksa er fra Myk Start og er enkel å strikke, men den er litt kjedelig å strikke i midtpartiet. Den strikkes i riller (frem og til bake, rett) og sys sammen til slutt. Strikker rundt når glattstrikket begynner på bakstykket.
Det gikk med ca 140 gram Alpakka fra Drops, en fantastisk deilig garn.

Siden ingen visste at det ble en jente, ble buksa strikket i en nøytral farge for å passe en eventuellt jente eller guttebaby. Men jeg måtte jo gjøre den litt mer jentete med litt rosa på......Det måtte derfor mamma-hjelp til for å få kjedemaskene på plass, jeg rev og slet meg i håret her en kveld og forbannet meg over håndsøm, men takk for god hjelp av mamma til å få på navnet til den skjønne Linea ;)

Du vokser nok inn i buksa lille venn......ja den så litt stor ut til det lille nurket ;)

Jeg har glemt å si at du finner meg også på facebook, men jeg er så amøbe at jeg klarer ikke lage denne berømte knappen til å ha i bloggen......se om du finner meg på Komadyret, så skal jeg se om jeg klarer å ordne det etterhvert.

6 kommentarer:

 1. Kjempe fin bukse! Jeg har også laget denne, men har ikke fått somla meg til å blogge den enda. ;) Nydelig farge til en liten baby.

  Jeg klarer heller ikke å få til sånn liker knapp til facebook siden. Skrik ut hvis du skjønner hvordan man gjør det. ;)

  Ha en fortsatt fin dag.

  SvarSlett
 2. Kjempefin selebukse! Og så var det supersøtt med navnet frempå da :)

  SvarSlett
 3. Så fiin! Heldige lille mottaker :) Jeg er stikk motsatt: strikker bare til andre, og nesten aldri til meg selv!

  SvarSlett
 4. Sånn er jeg også, Synnøve. Bestemmer meg gang på gang at jeg skal bli flinkere til å strikke til meg selv, men klarer det aldri. Vi får lære litt her tror jeg. ;)

  SvarSlett
 5. Kjempefin bukse! De som får noe av deg er jammen heldige og!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails