06 februar 2012

Owls

Enda mer ugler fra meg, denne gangen i kategori - Strikk.

Genseren er herlig tykk og passer perfekt til en liten kropp. Jeg har rett og slett lyst til å lage en til, for denne gikk jammen sjappt, fornuften har stoppet meg og jeg har heller begynt på en annen genser på tynnere pinner.......men kanskje ufornuften tar meg igjen...
Størrelsen i oppskriften er liten etter mitt syn, jeg har strikket str 3/4 år til jentungen på 20 mnd, ja hun er litt stor men bruker 86/92 i klær, egentlig ganske normalt. Heldigvis var det mål i oppskriften og jentungen lot seg villig måle, og jeg fant ut hvilken str jeg skulle strikke før jeg begynte å strikke. Lurt for en som ikke liker å rekke opp igjen.......

Jeg forlenget bolen og armene etter str over i oppskriften og er glad for det. Genseren står som et skudd og er lang nok både på armer og mage. En søt liten ugleunge, rett og slett. Det ble kun 8 ugler som fikk øyne, 4 fremme og 4 bak, øynene/knappene er sprettet av en cardigan jeg aldri bruker.

Garnet er Drops Alaska, deilig, deilig garn. Mitt første prosjekt i dette garnet og garantert ikke det siste. Egentlig et perfekt navn for et for tiden "snø og vindfylt" vestland.

Det gikk med 185g deilig tykkt garn på pinne 6 og 6.5
Oppskriften kan kjøpes på Ravelry og er på engelsk.

9 kommentarer:

 1. Kjempe fin!! Digger de uglegenserne;)

  SvarSlett
 2. Nydelig genser! Og sånn tykk og god som passer aller best i finvær uten noe over, så man kan flashe hjemmestrikken :-)

  SvarSlett
 3. Den var skikkelig fin!! du har klart det jeg har lyst til - engelske oppskrifter og ugler! All ære til deg! :)

  SvarSlett
 4. Knallfin! FIne og tydelige ble uglene

  SvarSlett
 5. Kjempesøt genser, og så herlig når det går raskt å strikke.

  SvarSlett
 6. Aiai, så lekker! Kjekt med tykke pinner og tykt garn, og uglene er jo superfine :)

  SvarSlett
 7. Så stilig gensar! ;)
  Å, eg skulle jammen ønskje eg kunne strikke... Jaja, eg får heller nyte og misunne :)
  Mvh, KristiN

  SvarSlett
 8. Fine uglene, finemodellen og fine, fine genseren!!! Deilig med tykke pinner og kjappe prosjekter, selv om det noen ganger nesten føles litt somjuks. "gikk det så fort", liksom. Men ikke noe juks over den genseren der, den var riktig lekker!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails