23 februar 2012

Plan C

Endelig har jeg fått tatt noen bilder, slike ting kan ofte ta litt tid, spesielt når jentungen gjør seg vrang med å si NEI og springe vekk hver gang jeg finner frem genseren.....


Plan C er en nydelig genser oppskrift laget av Merete med bloggen Monstermønster, bloggen og damen (ok, nå hørtes du kanskje eldre ut enn hva du er ;), sorry ;)) har vert en stor inspirasjon for meg helt siden jeg begynte å blogge for over 3 år siden. En strikkeguru i mine øyne. Har du ikke tatt en titt på bloggen hennes, har du trolig ikke blogget lenge, vil jeg tørre å påstå.

Plan C

Det er bare andre gang jeg strikker noe ovenifra og ned (tror jeg) og det er en fryd. Bærestykket gikk kjempefort, selv om det selvfølgelig tar lengre og lengre tid å strikke rundt (eller frem og tilbake som jeg gjorde) for hver runde pga raglandsøkningen, så er fargeskiftet et herlig kortsiktig mål som kommer raskt.
Bolen er super "ikke tenke" strikk, rundt og rundt i glattstrikk. Det som tok tid for meg, var armene.......boring!!
Liker veldig godt at det er lite fellinger på armene, så ingenting å klage på i oppskriften, det å strikke (små) armer går egentlig raskt, men kan i grunnen også være veldig "syte" (tiltak) noen ganger, det ble det her av en eller annen grunn.

Plan C

Jeg lekte med tanken på å lage vest av den, det tror jeg jammen jeg skal gjøre, for denne genseren ble fin.  Digger rille og farge effekten på toppen og tror den kan bli kjempefin som vest, kanskje enda mer anvendelig for innebruk, ja, vi fyrer kanskje litt for mye ;)
Jeg har selvfølgelig ikke somlet meg til å skaffe knapper til den falske knappestolpen, som jeg forøvrig strikket i riller......men kanskje det kommer....en gang ;)

Konklusjon: Super genser og oppskrift ;)

Jeg har brukt 126 g Dropa Alpakka (et favorittgarn) og pinne 3 og 3.5.
Gratismønster på Ravelry

14 kommentarer:

 1. Så flott farge kombinasjon hos deg!!! Jeg har strikket 2 av denne og er veldig fornøyd med modellen jeg også!!! Blir nok flere:-)

  SvarSlett
 2. Kjempefin genser! Liker godt fargene du har valgt :)

  SvarSlett
 3. Så flott genser og søt modell!! Mulig jeg må prøve meg på en slik, takk for tips ;)

  SvarSlett
 4. Dette er bare en så fantastisk fin genser altså! Nydelige farger du hadde valgt, og jenta er jo bare helt skjønn!

  SvarSlett
 5. Så fin genser, med fine farger. har lenge hatt lyst å prøve å strikke ovenfra så jeg lastet umiddelbart b\ned mønstret ;)
  Takk for tips.. Klem :)

  SvarSlett
 6. Jeg kjenner jeg bare er sååå sjalu på den fine genseren din altså :D SÅ lyst til og prøve oppskriften men må nok vente til ungene vokser litt ;)

  SvarSlett
 7. Fin fargekombinasjon! Og så stor jenta di har blitt!

  SvarSlett
 8. Så fin den ble! Fint å høre at det funket med oppskrifta, ikke alltid det er lett å skrive nøyaktig ned hva man gjør...

  Og dame? Kanskje jeg må tåle tittelen siden jeg er trettifire? Takker for fine ord om bloggen :)

  SvarSlett
 9. Så nydelig! Og herlige farger. Jeg har tittet på denne genseren hos Merete før, og nå ble jeg enda mer inspirert!

  God helg

  Klem

  SvarSlett
 10. Trodde jeg hadde kommentert, men blogger lever visst sitt eget liv etter de nye kommentarordene kom...

  Så kjekt at du kunne bruke oppskriften!
  Den ble fin!

  Og takker og bukker for pene ord om bloggen min, det er sånt som gjør at jeg fortsetter å blogge. Men dame? Når man er 34? Fnis!

  SvarSlett
 11. Monstermønster; hihihi stussa litt selv på om jeg skulle kalle deg jente, dame, ungdom? Hihi 34 er ingen alder :) tror selv jeg enda er i tyveårene......... :)

  SvarSlett
 12. den ble kjempefin! Jeg har også sett på genseren og konkludert med at den blir fin som vest:)

  SvarSlett
 13. Herlig genser og veldig søt jente. Må ta en titt på oppskriften!

  SvarSlett
 14. Herlig fargeglad genser! Husker jeg så den hos Merete, ja! Skjønn Modell du har!!!:) Masse prosjekter du har fått gjort i det siste!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails