14 februar 2012

Vaskedilla?

Nei, kan vel ikke skrøyte av at jeg lider av vaskedillen selv om det er kjekt å ha det rent og pent rundt seg, men et lite sånn innimellom strikk.

I helgen fant jeg ut at jeg måtte kvitte meg med litt bomullsgarn jeg hadde liggende og rillestrikkede kluter på tykke pinner skal visstnok være supre filler.Første forsøk ble en stor og en liten klut (til ungene) i turkis, bomullsgarn fra sparkjøp. Historien med dette nøste, var at for ca et år tid siden skulle jeg hekle meg en klut.....jeg heklet et stykke men det tok altfor lang tid, så den ble rekket opp igjen.....
Nå har det endelig kommet til nytte i to deilige og luftige kluter. Kjempegode å vaske med er de, og ungene er happy som får være med å vaske, ja kanskje jentungen syns det er mest stas.Den andre ble lys rosa og cerise, restegarn etter pannebånd.
Garnet er Mandarin Petit. Denne er litt tykkere, men fremdeles myyyk og god. Men det er fremdeles rester igjen så det blir nok en liten lekevaskeklut av dette også.

Alle klutene er strikket på pinne 6, så det går i en fei.

3 kommentarer:

  1. Det var en fornuftig måte å bli kvitt restegarn :) Har aldri tenkt på å strikke de på så tykke pinner, men det må jo bli de PERFEKTE skureklutene, så det skal jeg jommen prøve :)

    SvarSlett
  2. Jeg må bare kastemeg uti det og lage sånne kluter, for jeg er ikke fornøyd med noen av de kjøpeklutene jeg finner. Fine farger på disse, da!

    SvarSlett
  3. ALltid kjekt å få noen ekstra filler:) Og ikke minst bli kvitt noe garn!

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails