29 oktober 2012

Endring i planen

Tidligere i år kjøpte jeg noen nydelige retrostoffer fra XoEinDing i Danmark, små stykker med gammelt/mykt deilig retro (eller vintage om du vil) bomullstoff.
Jeg fikk lyst å sy meg et nyt ipad etui, denne gangen med åpning i siden, da det var knotete å sy glidelås i sving sist gang.


Tradisjonen tro med vatt for beskyttelse av "my presious" og denne gangen et naturfarget bomullslerret fra IKEA inni som fòr. Starter godt, syr glidelåsen i en engang. (Eller eg må gjøre det to ganger fordi jeg setter glidelåsen litt for langt ut i siden.......jadda, er ikke helt dreven på glidelås!!)

Syr rundt på vrangen med en åpning i siden for vrenging (husker å ha glidelåsen åpen, eller blir det vanskelig å åpne den fra vrangen på innsiden)

Volà, ferdig.......
Nydelig oppkvikkende retrostoff spør du meg. Eneste minuset er, ipaden kommer ikke oppi!!!! Kan DU tenke deg til hvorfor? Det er jo egentlig opplagt, men av og til er man bare litt korttenkt når man tror ting skal gå likevel. Glidelås åpningen blir selvfølgelig for liten når jeg ikke lar den gå litt ned på sidene, spesielt når etuiet er laget for å passe akkurat!!


Så nå har det blitt en liten strikkepung, perfekt til små prosjekter ;)
Har heldigvis nok stoff til å prøve meg EN gang til, denne gangen med glidelåsen som jeg opprinnelig laget ipad etuiet mitt forrige gang........
Jeg må nok øve meg litt på glidelåser ser jeg, for det blir ikke helt perfekt i endene.............men det skal vel SE litt hjemmelaget ut også vel?3 kommentarer:


 1. Kjempefin!Nydelig stoff!
  Og den ser jo ut til å passe veldig fint som strikkepung!
  Lykke til med neste i pad etui:)
  Sigrid:)

  SvarSlett
 2. Er ikke støtt ting går etter planen!! :-)
  Ble jo en veldig søt strikkeveske da.
  Bedre lykke neste gang!
  Klem :-)

  SvarSlett
 3. Det stoffet likte jeg virkelig" kjempestilig!!!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails