30 desember 2012

Smallstuff

Bokstavelig talt. Dukkesenga (eller dukkene) til jentungen har endelig etter et års tid fått seg lappeteppe som jeg har hatt planer om.....Egentlig så jeg for meg ruter i ulike farger per rute, men det går jo såååå mye fortere å hekle en rute i en farge og det blir også mye mindre tråder å feste......note til meg selv for senere anledning.

IMG_9382


Jeg må begynne å forberede jentungen på at det kommer en liten tass i slutten av mars (eller en marsboer om du vil). Og da er det jo greit at kanskje jentungen har "dukkestasjet" sitt på plass slik at hun også kan leke med baby. En baby som tåler å bli herjet med.

IMG_9375

Jeg og jentungen tok oss en tur på Sy med oss på Åkra og utnyttet oss av siste dagene av Drops Alpakka salget (dette har jeg bare gjort et par ganger allerede den siste tiden....) Morsomt å ha med jentungen på garnbutikk må jeg si, "sånn mamma har hjemma" sier hun og peker på alt garnet..... Ærlig talt, så mye garn har jeg ikke.....hehe.

IMG_9378

Hun var stolt med å plukket ut fargene, hun hadde helst lyst til å hekle lappene selv, men kanskje jeg skal gi henne et par år til før jeg prøver å lære henne hekling.....

Lappene var så fort gjort at jeg faktisk sitter igjen med litt for mange lapper etter kun to kvelders hekling.........det hender ikke ofte.....eller kanskje aldri skjedd før?!

IMG_9380

Det gikk med 123 g Drops Nepal på pinne 5. Jeg fikk ca 7 ruter på et nøste, men har kun brukt 5 av hver farge på teppe slik at det passer i dukkesenga uten å bli altfor stort....... Nå gjenstår det bare å se om teppe faktisk blir brukt.......

Her lades det opp til nyttårsaften med husvask og rydding, for i morgen kommer det gjester.........
 

5 kommentarer:

 1. Kjempefint teppe! Og kjempesøt dukkeseng!

  Jeg tror det bør vanke ett på snuppa og, for de ugne polyesterteppene som hørte til dukkesenga brukes flittig.

  SvarSlett
 2. Kjempefint teppe i herlige farger. Ja er enig i at det går mye raskere i en farge :0) Spesielt om du har ei så god og stor nål. ;0) Kjempeflott.

  SvarSlett
 3. Fine farger på teppet, og jeg synes det ble kjempefint med bare ei farge på hver lapp.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 4. Super søtt teppe, og knall dukkeseng!
  Godt nytt år!

  SvarSlett
 5. Super søtt teppe. Og gratulerer med ny prins/ prinsesse på vei:-)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails