27 mai 2013

Owls remake

I slutten av 2011 laget jeg genser til meg selv, en Owls av Katie Davies. Denne ble dessverre liggende i skapet og der fikk den ligge lenge. Helt til jeg bestemte meg for å finne fram nøstemaskinen og nøste opp genseren igjen. Ingen vits å lage noe som bare blir liggende i skapet. Fram med nøstemaskin og løsne på festede tråder, overaskende raskt gjort.

IMG_1018
 
Dagen før minstemann ble født i Mars, startet jeg igjen på bolen. Denne gang med endringen klare i hode. Ingen fasongstrikket bol på meg, da dette var noe av grunnen til at genseren ikke ble brukt. Den ble rett og slett noe rar i fasongen og i tillegg hadde jeg nok lagt opp for liten feil str. Jeg har nå strikket den rett opp og noe lengre enn hva oppskriften sier.

IMG_1035
 
Denne gangen ble genseren passelig og den er litt løst strikket slik at den ikke føles for tykk med så kraftig garn. Planen var å få den ferdig i kuldeperioden som var hjemme etter at minsten var født, for å strikke på pinne 6,5 går vanligvis raskt. Men med en gutt som hadde endel gråtetokter og krevde at mammen ikke hadde strikkepinnene i hendene, ble det lite strikking og den ble ikke ferdig før dagen før vi reiste til Spania (for en ca to uker siden). For å si den sånn, den fikk ikke være med til varmen.......men havnet i skapet igjen.....Men denne gangen forhåpentligvis kun frem til høsten.

IMG_1011

Ja knapper ble det ikke tid til, så spørs om de kommer på i det hele tatt.....;)

IMG_1041
 
Ha en super uke, vi koser oss i varmen en stund til ;)
 
Owls str 6 på pinne 6.5.
Garnet er Eco-ull fra Viking of Norway

5 kommentarer:

 1. Så lurt! Ingen vits i å ha ubrukte gensere i skapet. Nå er du fornøyd og glad, tenker jeg. Det ville i hvert fall jeg ha vært.

  Ha en strålende mandag!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Jeg er imponert over dere som rekker opp igjen ferdigmonterte plagg. Det tror jeg aldri at jeg hadde orket. Men genseren ble fin, håper du ikke trenger den før til vinteren :)
  Fin dag til deg!
  Anette

  SvarSlett
 3. Den ble jo kjempefin!

  Hmm, ble nesten litt motivert til å rekke opp eksimojakka mi som ligger i skapet og aldri har blitt brukt.

  SvarSlett
 4. Nydelig! Har sett mange fine varianter av denne og får mer og mer lyst til å lage en til meg selv:)

  SvarSlett
 5. Fin både med og uten knapper, synes jeg :) imponerende at du startet på nytt igjen, men nå blir du sikkert mye mer fornøyd!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails