27 juni 2013

Bloglovin vs Feedly?

Eller, ja takk begge deler.

Om tre dager slutter Google sin Rss Reader om jeg forstår riktig.
Jeg vet ikke helt om jeg forstår hva det egentlig innebærer når det skjer, men det finner jeg vel ut.....

Jeg ser det fables over hvilke lesere man kan bruke istedenfor ect ect og da har både Bloglovin og Feedly dukket opp.
Bloglovin har jeg hatt lenge, men jeg har rett og slett ikke brukt det på ordentlig innser jeg nå. Ja for jeg har jo ikke forstått at jeg kan overføre alle jeg følger via bloggen min til Bloglovin. Når jeg leser blogger så pleier jeg kun åpne min egen blogg, så ser jeg på blogglisten min hvem som nylig har oppdatert, denne måten syns jeg er super. Da kan jeg samtidig se om det er noen nye koselige kommentarer hos meg selv. (for jeg er ikke så flink at jeg sjekker mailen hver dag)

Nå når Google readeren skal slutte (som jeg egentlig ikke bruker tror jeg? foruten av og til inne i kulissene i bloggen) så ser jeg det vrimler av tips hvordan overføre disse bloggene til Bloglovin.

Det var i disse tipsene Feedly dukket opp, en app jeg aldri har hørt om før.
Jeg ser at mange sverger til nettopp Feedly, jeg takker for tipsene som finnes der ute i den vide web, for nå er også den appen lastet ned i app store og prøvd ut en liten uke. Jeg må innrømme at jeg liker foreløpig begge deler og ser nok for meg at jeg kommer til ha begge leserne fremover også.........

Jeg har så vidt satt meg inn i dette og har i alle fall fått overført bloggene jeg følger til begge appene,  jeg ser at jeg må nok rydde og sortere litt i mapper for å få det mer oversiktlig (dette går i alle fall an i Bloglovin via pcen men jeg finner visst ikke helt utav det i appen til ipad/iphone, jeg sliter også litt i feedly ser jeg og har foreløbig gitt opp sorteringen her) For meg så virker det som om Feedly også har andre funksjoner enn å bare brukes til blogger. Men på den andre måten så virker det også som om Bloglovin er mer bloggvennlig og har liker knapp for eksempel, noe jeg ikke har funnet hos feedly.

Jeg må nok knote en stund til før jeg finner helt utav det.
Det jeg ikke helt forstår med dette greiene er om følgerene man har via google også forsvinner?

Ønsker du å følge meg på Bloglovin eller Feedly finner du knappene til venstre på bloggen. Håper dere følger meg og legg gjerne igjen et vink om jeg ikke følger deg og du syns jeg skulle det ;)

Jeg ser også at jeg må ta meg en grundig opprydding og se at jeg får alle som ligger i bloggrullen min inn i Bloglovin og Feedly også, dette får jeg gjøre etterhvert.

har du noen gode tips om andre apper eller funksjoner til meg  så kom med dem.....jeg lærer nok å bruke dem etterhvert, hvis ikke får jeg fortsette å lese i bloggrullen min ;)

Har du prøvd Bloglovin og Feedly?
Hvilken reader bruker du og hvilken syns du er best? 

2 kommentarer:

  1. Jeg sverger til Bloglovin, jeg :) Oversiktlig og greit, både på pc og mobil! Likerknappen bruker jeg til å samle innlegg jeg vet jeg en gang vil finne tilbake til. Jeg bruker den altså ikke på samme måte som en facebook/instagram-liker-knapp, men mer som en samle inspirasjon-knapp. Det jeg liker aller best med Bloglovin er at jeg aldri går glipp av et eneste innlegg, fordi alle nye innlegg blir liggende til jeg leser dem, og ikke bare "overskrevet" som det blir i en bloggroll. Ellers synes jeg løsningen er brukervennlig og delikat, rett og slett. Har brukt den i flere år :) Jeg sorterer ikke bloggene, men leser mer kronologisk - enten det er nye innlegg fra en mat-, interiør- eller strikkeblogg.

    SvarSlett
  2. Jeg har brukt bloglovin' lenge, både på pc og telefon/nettbrett og er fornøyd. Sånn til daglig leser jeg det som passer meg, men er jeg i strikkemodus kan jeg sortere på strikkeblogger, eller trenger jeg treningsinspirasjon sorterer jeg på blogger jeg har lagret som treningsblogger.

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails