15 oktober 2013

Barselgave

Jeg kan ikke få si det ofte nok, å få hjemmestrikka(/sydd) gaver syns jeg er fantastisk.

(Jeg er ikke den som er flinkest til å gi bort strikke gaver, det har både med det at jeg har så innmari mye jeg har lyst å strikke til meg selv (litt ego), men også at jeg ikke alltid har tid nok i døgnet til å få strikket overhode OG kanskje den største unnskyldningen er at jeg ikke klarer å planlegge i god nok tid i forveien:))

Jeg syns det er knallkjekt når noen andre har tatt seg bryet og tiden med å lage noe i gave, så alle som føler seg truffet i å ha kommet med hjemmestrikk i barselgave, vit at jeg setter veldig stor pris på det ;)


IMG_2390

Denne flotte rullegenseren strikket i Alpakka fikk jeg av snille Hanne.

Gleder meg til å ta den i bruk, det begynner å bli kaldere i luften og da er det superdupert å ha genser under jakken/dressen. 

Foreløpig er Mariusjakken masse i bruk og den får mange flotte komplimenter, alltid kjekt ;)









2 kommentarer:

  1. Ingenting varmer så mye som hjemmelagde gaver:) fin genser du har fått!

    SvarSlett
  2. Hjemmelagde gaver er utrolig stas! Så søtt sett du fikk i barselsgave! Kjenner meg godt i gjen i det du skriver, det koster litt å gi bort hjemmestrikk. Jeg tyr ofte til symaskina i slike tilfeller, går litt fortere da:)

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails