18 oktober 2013

Inspirasjon

Jeg var en tur innom en av de lokale garnbutikkene her om dagen, jeg skulle egentlig bare være med en venninne inn og kjøpe noe garn. Du kan jo gjette hvordan det gikk!
Garnsmell! Eller, smel og smell kan vel diskuteres, for det resulterte i et nytt strikkehefte fra Sandnesgarn hvor Lene Holme Samsøe er designer, og damen kan sakene sine. Nydelig, inspirerende, vil ha. Stikkord for hva heftet gir deg! Størrelser fra 0-6 år, noe for enhver vil jeg si!
Heftet har masse godaker, jeg kjenner inspirasjonen og strikkelysten er på topp. Jeg har allerede huket av endel ønskeprosjekter, og håper å få brukt opp litt alpakkagarn jeg har liggende! Det er lov å håpe!Hefte har nr 1313 for den som lurer. Det er ikke av de helt nyeste (tror jeg).
Jeg rasket også med meg noen brosjyrer og det kan vel konkluderes med at strikking fremdeles er in, og det blir flottere og flottere utvalg både i strikkehefter og bøker. Man skulle hatt strikking som heltidsjobb for å rekke å lage alt dette nydelige som inspirerer (iallefall meg )veldig!
Jeg kan drømme meg vekk på Blogger, Ravelry, i bøker og hefter, slik at strikketid = 0 noen kvelder. Jeg innbiller meg at dette er noe som kanskje skiller oss som er lidenskapelig opptatt av bøker/oppskrifter/garn for den som "bare strikker", hvis du forstår hva jeg mener...

Hva vil jeg egentlig frem til, nei si det. Jeg ville egentlig bare tipse om det nydelige heftet som jeg bare sitter og smiler til mens jeg egentlig strikker på et nytt prosjekt som (selvfølgelig) også ble med ut av strikkebutikken!
Følg med, det er snart tid for jubileum og give away........med stikkord, bok som premie :)
- Posted using BlogPress from my iPad

8 kommentarer:

 1. Her blir også noen kvelder til titting i stedet for laging...:) Det er veldig morsomt! Det er så mye jeg skulle laget!:)
  Synes lue på heftet minner litt om pickles sin, i farger til og med:P Veldig greit med enkle, raske prosjekter. Det er vel kanskje det som blir mest brukt:P
  Nå skal jeg starte opp ett nytt prosjekt (Burde fullføre de tre andre først men..) som er super ego sokker;)

  SvarSlett
 2. JA inspirasjon er knall!! Drømmer meg helt vekk i flotte mønstre og garn, strikkelisten bare vokser og uferdige prosjekt hoper seg opp, for en lykke <3

  SvarSlett
 3. Så enig!! Noen kvelder blir det lite strikking og mye snoking rundt på nettet, ja ;) men så gøy som det er, da!!

  SvarSlett
 4. Husker vi var i butikken når han hadde sin andre protese, og den var så stor at den datt av mens han satt i handlevogna... Noen sjokkerte folk rundt oss da:D
  Takk for hilsen hos meg, det er alltid så koselig!:)

  SvarSlett
 5. Hihi, jeg er nok lik deg på det. Jeg kan også "glemme meg bort" i alle andre sine fantastiske håndarbeidsprosjekter, og helt glemme av å lage noe selv! ;)

  SvarSlett
 6. Utrolig mye fint!Og inspirasjon er tommel opp! :)

  SvarSlett
 7. Det gjør så godt å bare drømme seg bort og høste inspirasjon rund om kring! Skal jo ikke være en plikt å hele tiden lage noe. Det flommer forresten over av flotte bøker og hefter med masse fint i, kan jo bli litt perpleks av det, nesten helt umulig å velge hva man vil lage. For ikke å nevne alt det flotte garnet - sukk... ;-)

  SvarSlett
 8. Takk for tips! Hun har så nydelige design, men jeg har bare sett 0-3 år før, så 0-6 er midt i blinken, det er jo kjempebra!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails