12 november 2013

Vintershorts til minsten

Minsten har fått seg shorts til vinteren, riktignok i Alpakka. Tanken er juleantrekk!
Skikkelig god og baggy shorts, nydelig rumpevarmer til kalde dager med en strømpebukse under. Også så fin at den kan brukes til fint, for eksempel juleantrekk  ;)

IMG_3037

Denne kan lages til både gutter og jenter, ei i  barselgruppa min snakket om å strikke en til jenta si...

Det morsomme med denne er at snora er i icord, noe som gir en fin snor til knytting. Har du ikke prøvd det før ? Enkelt å lære, morsomt å lage.

Oppskrift fra Den store Guttestrikkeboka og det gikk med ca 58 g med Drops Alpakka i str 1 år.

Jeg har en slank liten søt baby, og han er tynn i låra. Har du en baby som er litt mer plugg som vi kaller det, ville jeg hatt flere masker på låra da den ble litt stram/ikke så løs som ønsket. Jeg rekte faktisk opp fellingen og fellte av en gang til, for å prøve å få den litt videre i lår åpningen, uten hell!

Mitt tips til deg er derfor å ikke felle så mange masker som står før ribben på låra.

IMG_3042

Har du ikke boka? Fortvil ikke og prøv lykken på give awayen min HER, det er fremdeles noen dager igjen til trekning! Her er det masse nydelige fristelser til å putte på to do lista di ;)

5 kommentarer:

 1. Vintersporten var et nytt begrep for meg, men den var jo kjempefin! Boka frister absolutt, selv om to-do lista er lang allerede. :) tror jeg hadde klart å rydde plass til flere prosjekter. :)

  SvarSlett
 2. Og ordlista mi hadde tydeligvis ikke hørt om vintershorts den heller....

  SvarSlett
 3. Denne blir han nok flott i! Takk for tipset om beina :)

  SvarSlett
 4. Så søt!! Shortser er jo både fint og praktisk og samtdig mykt og behagelig å ha på:-)

  SvarSlett
 5. Søt! Fin til alt, denne her. Tips til beina: strikk siste omgang med et pinnenr større, fell av også med disse. Da blir det mer elastisk:)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails