04 november 2013

Tøysetopp til tøysejenta

Jeg måtte bare prøve meg på tøysetoppen til Picklesjenten og samtidig prøve ut noe nytt garn jeg ikke hadde vert borti før. Selv om det ikke akkurat er bomullstid så kan den fint brukes utenpå en tynn (kjøpe) ullgenser.
Synes toppen får en utrolig tøff effekt med å strikke vrangt i fargeskiftet. Den hadde faktisk vert tøff på vranga også, men da måtte jeg har trikset med fargeskiftet /trådene på en finurlig måte......hvordan gidder jeg ikke pønske ut nå....

IMG_2950

Underveis i prosjektet var jeg vel nesten helt sikker på at denne toppen ikke kom til å bli noe fin, dette har nok sammenheng med at jeg ikke liker så godt den beige lignende fargen jeg har brukt. Men i kombinasjon med korall fargen ble den ikke så verst likevel.

IMG_2876

Jeg ble faktisk ikke overbevist før jentungen tok toppen på seg. Den fikk en helt annen fasong og uttrykk når den kom på. *Puh* reddet. Jentungen likte den også veldig godt, det er ikke alltid plaggene jeg lager faller i god jord her ser du..... (kan ikke i forstå hvorfor bestemme selv er så kjekt vel)

Oppskriften finner du i den første boka til pickles og her på nett.
Jeg har bukt 120g  Roma - bomull/akryl garn fra Hjertegarn.dk på pinne 4.5

IMG_2956

Ja du hørte Akryl, det er skjells ord hos meg. Det blir ALDRI kjøpt garn med akryl i her i huset, med unntak av denne ene gangen. Damen i butikken skrøytet Hjertegarnet opp i skyene og det skulle være så bra, osv......Jeg er IKKE overbevist for å si det sånn.

Jo visst var det ok, og det er mykt og godt, og det blir spennende å se hvordan det holder seg i bruk. Men allerede på første nøste fant jeg tre knuter i tråden, da kjenner jeg at jeg blir mektig irritert og det er nok til at jeg ikke kommer til å anbefale det videre.
Jeg har vasket den i maskinen nå i etterkant og den ser ut som den har holdt seg fint;)

Ikke glem å bli med på give awayen min her.


7 kommentarer:

 1. Denne er jeg veldig glad i også! Har strikket en i bomullsgarn, og kjøpt inn garn til en ny i ull.
  Likte fargekombinasjonen din veldig godt!

  SvarSlett
 2. Kjempesøt tøysetopp til ei vakker jente!

  SvarSlett
 3. Toppen ble jo kjempefin den, fargene passet bra sammen :)

  SvarSlett
 4. Så fin tøysetopp til en fin jente :) syns det var en fin fargekombinasjon :)

  Ønsker deg en fin uke :)

  SvarSlett
 5. Herlig topp! Likte fargekombinasjonen også!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails