27 desember 2013

God jul!

Fikk ikke sjans til å si god jul her før julekvelden så det får bli en vel overstått julefeiring fra denne kanten....

Travle tider og julestress goodbye.....
Jaja det med travle tider kan jeg vel ikke vinke farvel til på en stund (med tanke på tre barn og husprosjekt), men en ting kan iallefall krysses av listen for denne gang!
Det ble lite hjemmelagede gaver denne julen også, tradisjonen tro....

Men nå kjenner jeg roen komme sigende, energien stigende sammen med strikkelysten som har vert noe fraværende.

Ferdigstilling av prosjekter er på gang....kanskje det hjelper å være på romjulsferie hos mammen ;)Jeg var så "heldig" å få kjøpe min egen julegave fra gubben (ja vi kjøper våre egne gaver, praktisk) og jeg valgte meg ut bambus luksuspinne rundpinnesett fra pickles!


Jeg har lenge hatt lyst å prøve meg på disse utskiftbare pinne settene og siden jeg har de fleste rundpinnene mine i addipinner og er superfornøyd med det, tenkte jeg at suplementet derfor måtte være trepinner!

Ja uansett hvor mange pinner jeg har i ulike str og lengder mangler jeg alltid en sort, er ikke det rart?
Jeg har siklet lenge på symfonie rose luksuspinnesettet til Knit Pro, men da jeg fant ut at den minste utskiftbare lengden jeg fikk der var 60cm pinner, ble valget enkelt Tulip sine hos Pickles siden de kan skrøyte med kortere pinner og dermed får man 40cm.
Forøvrig det eneste merke jeg har funnet som har så korte utskiftbare pinner i kit, og jeg va innom flere andre produsenter i søket! Det er tross alt den lengden jeg oftest bruker!

Det gjenstår å få prøvde pinnene, (noe jeg skal gjøre strax) men foreløbig er jeg superfornøyd med et lite etui som er enkelt å ta med på tur og som rommer 11 ulike str og tre ulike lengder (som du forøvrig kan koble sammen til enda lengre rundpinner om du trenger) de er enkle å koble sammen og fra.Eneste minuset jeg vet om og ikke har funnet løsning på enda, er om det går an å kjøpe løse vaiere noen plass, ifølge søk på nettet er visst dette ikke mulig, men kanskje noen vet? Tviler på at dette vil by på store problemer da jeg som sagt har mange andre pinner fra før!

Fikk du noe fint til jul? Strikkerelatert?


- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

 1. God jul! Venter i spenning på konklusjonen om pinnene siden jeg også skal kjøpe meg hoho!! Utenom ble det lite strikke relatert til jul, kun en strikkebok.

  SvarSlett
 2. Pickles selger løse vaiere, og annet ekstrautstyr :) Se nederst på link http://shop.pickles.no/no/produkter/utstyr/tulip-bambus-luksus-rundpinnesett/

  God romjul :)

  SvarSlett
 3. Deilig med kos og strikkelyst i romjula. Luksus-pinnesettet til Pickles tenkte jeg å ønske meg til bursdag - venter spent på å høre din vurdering av settet i bruk. Godt nyttår!

  SvarSlett
 4. Herlighet, tusen takk anonym! Dette gikk meg hus forbi i bestillingen! Nå har jeg benyttet meg av portofritt og bestillt litt deler. Likte godt pinnene, men kun strikket en halskant foreløbig :)

  SvarSlett
 5. Så heldig, slike pinner vil jeg også ha:)

  SvarSlett
 6. Du har vunnet garnpakke på min blogg :) Sender du adressen på e-mail til meg?

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails