09 februar 2014

Fra UFO til FO

For ca 1 1/5 år siden ble første pulsvante strikket, siden det var midt på sommeren ble prosjektet lagt bort og der ble det jammen liggende og liggende og liggende. Helt til jeg en dag i januar bestemte meg for at nå var det nok. Den andre pulsvanten skulle bli til!

Er det noe jeg ikke liker, så er det Ufoer. De gnager liksom litt sånn forsiktig på samvittigheten. For meg så blir dette noe som må fullføres med jevne mellomrom, eller kastes rekkes opp (noe som nesten aldri har skjedd)

Så da ble endelig Ufoen til Ferdig Objekt. Nemlig Susie`s Reading Mittens.Jeg gjorde noen endringer underveis (forminsket oppskriften litt pga dobbelt garn), som jeg heldigvis hadde skrevet ned på oppskrifts arket jeg hadde printet ut for evigheter siden. Ellers er jeg stygt redd for at de ikke hadde blitt like!

Noe som jeg likte med denne oppskriften, er at tommelen er på siden og derfor trenger du ikke tenke på høyre og venstre tommel, noe som alltid blir feil hos meg! (Kanskje dette er mer vanlig på pulsvanter? tror jammen dette er mine første)

Mine er strikket i dobbel drops Alpakka på pinne 4,5 og det gikk med ca 80 g garn! (selvfølgelig litt restegarn igjen ;))

Foreløbig ligger vantene i "gavekurven" om jeg har noen!!!

Det er ikke akkurat vinter for øyeblikket!


7 kommentarer:

 1. Hurra, synes du er flink som gjør ferdig arbeidet. Fine er de til gave også når fargen er så nøytral . ;-)

  SvarSlett
 2. Riktig fine! Godt de ble ferdige. Tenker det blir flere par etterhvert....

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Så fine pulsvanter. Deilig å bli ferdig med halvferdige ting som ligger på vent.

  SvarSlett
 4. Dejligt at få ordnet sådan nogle hængepartier - og sådan en tommeltot fungerer skam også fint på vanter. Tincanknits hat en rigtig fin model med en god kile :)

  SvarSlett
 5. Dette var jo knallfine pulsvarmere! Alltid deilig å fullføre prosjekter. UFO-er har en tendens til å gnage på samvittigheten..

  SvarSlett
 6. Så flink du er som gjør ferdig ufoene dine! Disse ble kjempefine - elegante :)

  SvarSlett
 7. Gratulerer med ferdig strikkeprosjekt. Alltod deilig å få uferdige plagg ut av UFO skuffen.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails