13 februar 2014

Her strikker jeg.....også!

Inspirert av Monstermønster, som igjen ble inspirert av Sigrid her, til å vise hvor de strikker. Så hiver jeg meg på bølgen! Ja, det må jo bli en bølge når den den flinke og kreative Merete er fremme med pennen ;)

Her strikker jeg!
Det blir vel helst lite strikking så lenge den lille hjelperen er våken, men om kveldene ser det ofte slikt ut både på bordet og i sofaen. Jeg surfer kanskje mer på nettet (mens jeg ser tv og) enn hva jeg strikker til tider, så strengt tatt burde vel ipad og pc ligget en annen plass når jeg skal strikke! Noen som kjenner seg igjen?Altså, for de som ikke har fått det med seg, så total renoverer vi hus/og bygger på. Så for tiden bor vi i et sjøhus, nytt og fint. Men ikke så veldig stort til 5 mann. Men vi klarer oss og har kun tatt med oss det helt nødvendige, resten er pakket vekk. Derfor har store deler av både sy og stikkelageret mitt (ikke at det er sååå stort) pakket vekk i noen plast kasser på garasjen.

Men selvfølgelig kan jeg ikke bo i månedsvis uten å drive på med strikking, så jeg har nå klart å presse inn et par korger under IKEA bordet, her har jeg de viktigste strikkebøkene jeg ikke kunne klare meg uten, litt strikkestasj i den brune vesken (som inneholder alt jeg trenger når jeg skal ta det med meg ut på besøk eller reise), og det nyeste er jo selvfølgelig Tulip settet mitt fra Pickles *elsk*.
En kurv ved siden av sofaen inneholder evighetshekleteppet mitt og et par andre ferdige og halvferdige prosjekter.
Jeg har også en liten korg på i kottet/klesskapet vårt med alle pinner, litt bommullsgarn og diverse ymse Må HA utstyr, kremt! Ja, jeg har tatt med det MEST nødvendige *glis*!

Jeg tok både bilder i går og i dag, store forandringen er det ikke, foruten at jeg måtte begynne på et nytt prosjekt i dag ;)Fikk nemlig garn fra Skappelgenseren.no i posten i går, og guri som jeg gleder meg til den er ferdig. Denne gangen valgte jeg det ekte garnet dyre varianten, og håper det svarer til forventningene. Jeg liker iallefall garnet veldig godt, fantastisk mykt og deilig! Og ikke minst, strikkeposen "me like"! (Ja jeg har en ting for strikkeposer, hvem har ikke det?)

 

Se hvor nydelig deilig og mykt garn.....mmmmm ;)Jeg strikker også på besøk, eller hvor det måtte passe, skjønt det har blitt mindre av det når jeg har hendene fulle av en aktiv krabat, men jeg er litt optimist, og har ofte strikketøyet med  meg i vesken likevel. En runde her og en runde der, vips så er det plutselig ferdig likevel ;)

Hiver du deg med? Hvor strikker du???

9 kommentarer:

 1. Så moro å se! Vi bodde også midlertidig en stund, og jeg MÅTTE såklart ha et par kasser garn og noen oppskriftsbøker tilgjengelig, mens resten var pakket ned.

  Jeg linket til innlegget, forresten!

  SvarSlett
 2. Så herlig liten hjelper! Men ser han er en snillere hjelper enn vi har hoho du har jo pynt ;) Gleder meg til å høre dine tanker om skappelgarnet, vurderte det men redd det koster mer enn det smaker :/

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, ja pynten er utenfor rekkevidde foreløbig. Bordet skuer jeg helt bort til tv benken 😉;)

   Slett
 3. Tenker det skal bli godt å komme tilbake til vante, les større, forhold etter hvert? Men ikke for det, det ser stort ut nok på bildene da?

  Takk for titten :)

  SvarSlett
 4. Så hyggelig strikkekrok du har! Strikkekurven din ble jeg litt misunnelig på, den ser stor og kjekke ut! Gleder meg til å se skappelgenseren ferdig, jeg kunne tenke meg enda en variant, så da er det kjekt å lese om andres erfaringer:)

  SvarSlett
 5. Det går ann å bo midlertidig så lenge man har med seg det MEST nødvendige av strikketøy :-) Gleder meg til å se og høre om resultatet av skappelgenseren og orginalgarnet.

  SvarSlett
 6. Herlig!
  Kjenner meg så alt for godt igjen, ja.. Hehe.. Hva skulle vi ha gjort uten strikketøy?? Jeg hadde klikka i alle vinkler, tror jeg... :P
  God helg!
  Kristin

  SvarSlett
 7. Kjekt å se strikkekroken din også! Kjenner meg veeeldig igjen i pc-bruk, tv-titting og strikking... Ofte mer av de to første, mens strikketøyet ligger i fanget ;)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails