30 oktober 2015

Frost 2

Da den første Frost genseren var av pinnene, gikk det ikke lange stunden før jeg startet på nr 2. Jentungen ville også ha Frost genser, selv om hun i utgangspunktet ville ha brodert Anna og Elsa bilde på (ikke storforlangende i det hele tatt). Jaja, ikke at jeg ikke evner det, men det var den tida da.....Maskesting er utrolig nok ganske gøy, men det tar litt tid.

Frost2


Jeg hadde kjøpt inn garn i samme farger som til guttungen, det falt ikke i smak. Hun ville bestemme selv. Vi endte dermed opp med en myk og deilig genser til dobbel pris, men det vil jeg i ettertid si den var verdt. Mykere og deiligere genser skal man lete lenge etter.

IMG_5306


Det som er greit ved at ungene får velge selv/er med på å bestemme, er vel ofte at de liker plagget ekstra godt. Hun var bestemt på at hun ville ha brun, grå og hvit. Det ble litt mørkere brun enn hva hun egentlig hadde sett for seg, men det er ikke alltid fargene man vil ha eksisterer.


Frost2

Den er litt lang enda, men forhåpentligvis nok til å vokse i, i et par år til. OG om jeg er heldig så holder den til minstemann når han blir noen år eldre, greit å lage litt nøytrale farger av og til slik at det kan gå i arv.  Hun har allerede brukt genseren mye, og syns selv den er deilig og passe varm.

Frost2
Man ser genseren her er brukt, blir litt nupper men ikke mye. 


Oppskriften i så stor størrelse har ikke den fine mønster kanten nede, men jeg likte så godt dette på genseren til minsten at jeg valgte å ta det med her også. Maskeantallet stemte overens med mønsteret, så da var det ikke vanskelig å få det til. Syns genseren får et mye mykere uttrykk når den er hvit nede. Ser nesten ut som den er dyppet i snø, ikke det at vi er bortskjemt med snø her om vintrene!!

IMG_5170
Fluffy og deilig garn.

Islender oppskriften Frost, kjøpt på Ravelry. Genseren går raskt å strikke på pinne 3,5 og 4,5.
Str 6-8 år gikk med ca 248g garn.
Strikket i Drops Air og gråfargen er Rauma Puno (forøvrig et likt garn til dobbel drops pris)

6 kommentarer:

 1. Nydelig fin, den ser myk ut :) Og enig med egne valg, da blir det brukt

  SvarSlett
 2. Det var ein nydeleg gensar, og flotte fargar :)

  SvarSlett
 3. Genseren var nydelig! Spennende og fin fargekombinasjon. Og det er noe med det å bestemme farger selv. Da har man liksom et "eierskap" til det ferdige produktet på en helt egen måte.
  God helg!

  SvarSlett
 4. Vakker! Denne frister å strikke til ungene, begge vokser og trenger nye gensere/jakker, noe mammaen synes er stas. :)

  SvarSlett
 5. Flott! Frost er en veldig fin og genser, og veldig kjekk å strikke! Moro når ungene er ivrige og vil velge farger:)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails