18 mars 2016

Marius genser

I mange år har jeg tenkt på at jeg skal strikke meg en ny mariusgenser,  i alpakka denne gang. Men det kommer alltid andre nydelige plagg og oppskrifter i veien som får passerer på *to do lista*. Men nå har jeg jammen meg gjort det.

Mariusgenser

Jeg fikk det for meg en dag og kjøpte garn i en fei. Målet var at den skulle bli ferdig til påske og det klarte jeg med god margin. Det var rett før strikkekrampa tok meg, men med heftige tøyeøvelser så gikk det fint. 


Mariusgenser

Genseren er fra heftet Marius fra Sandnedgarn. Strikket i rund saling med ribb i kantenene. Den gamle min er modellen med rund saling og perlestrikk og i klassiske farger.

Mariusgenser

Siden den skulle bli klar til påske, måtte den jo selvfølgelig være gul i toppen, knalldigg farge om jeg må si det selv. Grått, kitt og oker er vel rett navn tenker jeg. En absolutt godkjent fargekombo. Siden jeg hadde såpass mye garn igjen (måtte akkurat kjøpe nytt i hvit), så måtte jeg lage pannebånd også, ikke like fornøyd med den oppskiften da for det kunne like gjerne blitt til en lue pga størrelsen.....eller kanskje det er hode som er for lite?

Pannebånd
Pannebånd

Jeg er uansett råklar for en helg på fjellet, det er mange år siden sist jeg hadde ski på føttene. Så får vi håpe at genseren holder meg varm på høyfjellet.

Jeg har iallefall strikkeplanene klare for påsken, og man skulle tro påsken varer helt til jul med den lista.....MEN iallefall. Ingenting er bedre enn å være ute på ski/i snøen på dagen for så å synke ned i sofaen med tilbudsnopet og strikketøyet i hendene. Får håpe det blir mer strikking enn godtespising!


Marius
Teit selfie bilde, haha ;)

Håper du får en fin påske hvor enn du er. Jeg liker påsken og roen den gir, selv om påskehelga tradisjonen tro skal brukes på jobb så satser jeg på at den blir fin uansett!GOD PÅSKE!

3 kommentarer:

 1. Riktig fin Marius!

  God påske fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Kjempe fin marius :) Nydelig farge.

  God påske

  SvarSlett
 3. Gratulerer med ny Marius! Den ble kjempefin! Og den gule kanten var perfekt til :)
  Jeg har også strikket pannebåndet, og det ble mer lue enn pannebånd hos meg også.... Kos deg med påskestrikken :D

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails