01 april 2016

Minions dilla

Minstemann ville ha minions lue og da nyttet det ikke å bare lage en.
Selvfølgelig - "alle ska få" - så det har blitt laget både en, to, tre til jeg plutselig lovet vekk en til, så det ble fire luer.  Spørs om det ikke blir flere også......

Minions luer
Skikkelig påske strikk må være gult!

Minsten fikk først, akkurat ferdig til 3 års dagen hans i påsken, så ble det eldstemann og mellomste sin tur, ja her går det ikke kronologisk.

Minions luer
Luen må jo prøves på, før hvit er på plass i pupillen.

Ett øye og to øyner, det har de fått velge helt selv, minsten har to øyne og de eldre har ett....ja jentungen velger selvfølgelig det som storebror har........det blir vel alltid slik, helten!

Minions luer
Lue nr 2 og 1

Minions luer
Lue nr 3

Garnet er nytt bekjentskap, Ekstrafine Merino fra Hjertegarn, kjøpt i Skudeneshavn på Handlehuset, de har også nettbutikk. Garnet finnes i ulike tykkelser og dette er litt tynnere enn hva oppskriften sier. Derfor har jeg bare fulgt den delvis, men du finner den her om du lar det friste, eller noen maser om samme lue.

Minionsluer
Alle ungene samlet, de ligner på hverandre, ikke sant?

Gulfargen er iallefall helt perfekt, slik finnes ikke i de andre garnmerkene jeg har sett.

Jeg kjøpte 3 gule nøster og kontrastfargene sort og grå, (øynene er rester), det holdt til fire luer i ulike størrelser fra 3- 9 år.

Den fjerde lua er fremdeles på pinnene, men vips så er den ferdig også.

Øynene er heklet med staver og halvstaver (brun) grå ytterkant er fastmasker.
Heklinga er etter tips fra ei venninne som er superflink med heklenåla, og det var hun som fristet meg med luen i første omgang, takk ;)

3 kommentarer:

 1. Artige og flotte huer, som eg vil tru er veldig populære :) God helg.

  SvarSlett
 2. Dette må ha vært et morsomt arbeid! Artige luer! Takk for tips om oppskrift! Kanskje det er flere små som ønsker seg slike? Må si du er heldig som har småfolk som vil ha........


  Riktig god søndag fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Så søte! Har sett dem heklet, men adri strikket. Det ser jo veldig bra ut med en hekle-strikke-kombo :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails