15 september 2016

Snøløv og indian summer

Om man klaget over sommerværet tidligere så nyter man nå deilige varme dager i September- en liten Indian summer for oss i vest, og sikkert andre plasser i landet også. Å, er ikke høsten herlig?
For de som ikke har fått med seg hetebølgen, så er ikke 25 grader veldig normalt midt i september. Men deilig, det er det!

Godt badeshortsen og plaske bassenget ikke var pakket langt bort .....

Snøløv


Men over til strikk. Genseren til jentungen er ferdig, den var dryg, til tross for at det er en enkel sak å strikke, så merker man at hun vokser for å si det slik. Str 8 år til 6 åringen, så får vi håpe den holder både denne og neste vinter. Om ikke så kan den iallefall gå i arv til minstemann når den tid kommer.

Snøløv

Ja jeg liker å tenke litt praktisk, iallefall på så store plagg. Greit det ble endel rosa og lilla når hun var mindre, men det blir bare pakket vekk etterhvert, nå er arveplanen klar og det gir god samvittighet.

Snøløv har jeg strikket både til minsten i fjor og meg selv tidligere i år. (Heter vel strengt tatt Mary til voksen). Eldstemann nekter å få seg ullgenser, så da blir jentungen neste mann ut. Førsteklassingen trenger jo fin og anvendelig genser. Mønsteret er klassisk og fint, ikke minst er det enkelt også for de som ikke tør begi seg ut på mønsterstrikk- denne er overkommelig for de fleste.

Snøløv

Kan jo late som det blir en kald vinter på skolebenken. Minsten lurer på når det blir snø og er vel klar for vinter i morgen,  jeg vil helst varmen skal holde seg på Spania temperaturer et par måneder til, men da hadde det jo gått sjeis for alle høst strikkeprosjektene mine ........hva er viktigst, varmen eller strikkingen?

Uansett, denne varmen er for godt til å være sann, man får nyte så lenge den varer.
Fin strikkehøst til deg ;)

Det gikk med 415 g garn i grå og naturhvit Drops Merinoull extrafine.

2 kommentarer:

  1. Det er deilig med en god,varm høst! Jeg klager ikke ;)
    Fin snøløvgenser du har strikket, det har blitt noen av dem hos meg og.
    Fin, varm uke til deg!

    SvarSlett
  2. Utrolig nydelig genser! Likte fargene kjempegodt. Jeg er utrolig glad i alle mine strikkete gensere og dessverre er det flere flotte oppskrifter enn jeg klarer å få strikket..

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails