10 oktober 2016

Enda en Kalinka romper

Ja jeg blir jo ikke lei av disse romperene, og (heldigvis) blir ikke folk lei av å produsere babyer heller. Så gavestrikking må fremdeles utføres innimellom. Jeg har egentlig aldri vert veldig flink på gavestrikk, det blir med en liten ting liksom, hvis de får hjemmestrikk i det hele tatt......

Hvit nr 2- Kalinkaromper

Men da er jo disse små sakene helt supre. Et nydelig plagg som samtidig ikke tar ukesvis å strikke. Jeg har alltid *alformange* strikkeplaner og klarer ikke gjennomføre halvparten /eller jeg omprioriterer mye underveis i hva jeg har planer om å strikke. Da står ikke gavestrikking høyest på lista akkurat.

Denne gang ble det igjen en hvit liten Kalinkaromper i merinoull fra Dropsgarn. Det går med litt undet 2 nøster til den minste str, så om du har et par "rester" så vet du hva du kan lage.

Kalinkaromper

Romperen er avlevert og babyen er fremdeles trygg og god i mors mage. . . .  Tidlig ute denne gang med andre ord.......

3 kommentarer:

  1. Nydelig romper! Og et ekstra pluss når noe så fint ikke tar en evighet å lage:) Jeg har pleid å lage flettet romper fra Tiddelibom som gavestrikk, men kanskje jeg skal bytte mønster til denne neste gang. Greit å variere litt :)

    SvarSlett
  2. Herlig romper! Har strikket noen jeg også, det er fine gaver.

    SvarSlett
  3. Den var jo bare supersøt da💕

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails