22 januar 2019

Siran mittens

Jeg har klart å strikke ferdig November vottene fra The Selbu mitten club 2 fra Skeindeer Knits. Siran Mittens.


66EAAA34-594D-4A0C-A759-3F544A70203D

Det vil si, jeg har strikket alle vottene, utenom Desember. Det minsker og minsker på garntykkelse og pinnestørrelse for hver måned og jeg kjenner jeg vegrer meg noe til å strikke siste vott. Her er det ny teknikk som jeg absolutt kunne tenkt meg å lært så jeg må vel hoppe i det etterhvert. 

Det som er, er at jeg alltid må strikke vottene på en halv pinne størrelse mindre enn hva det er gjort originalt, det vil si at jeg kanskje må ned på inne 2,5 og det vet jeg at jeg ikke orker på en vott. Så da vil vottene kanskje bli for store for meg, så da igjen, er det vits å strikke dem? Men igjen, de kan jo bli en gave.....dilamma ;)

B4C74797-21CD-4102-8D05-A5D3AD66583F

Siran mittens derimot passer meg perfekt i størrelse, de er litt trange over tommelen men jeg var litt dårlig på blokkingen her denne gang da jeg var redd for å strekke dem for mye, dette er vel den votten som har passet best av de jeg har strikket tror jeg. Det er litt gøy å se hva man lærer underveis i "klubben" både hva som passer en i masker og pinne størrelse. 

Vottene veier 52 gram og er strikket på pinne 3. Fargen er noe vanskelig å gjengi, men den er mørk lilla 

5 kommentarer:

 1. Takk Hanne ja jeg tror disse skal bli godt brukt ;)

  SvarSlett
 2. Det er slett ikke alle votte-oppskrifter som passer mine hender heller. Godt disse kunne brukes, for jeg synes de er veldig fine. 3 og 3,5 er absolutt den beste pinnestørrelsen å strikke med.

  God torsdag fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Ja disse ble iallfall veldig gode ;) God helg Ingunn ;)

  SvarSlett
 4. Så fine vottene dine ble. Og så ulikt man strikker, for jeg slet med at vottene til Skeindeer ble for små. Spesielt Sidan, de ble ca str 8-10 år. Jeg brukte finull og pinne nr 3. Men barna trenger jo også votter, så det gjør ingenting.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails