01 august 2022

Weathermans sweater

 Jeg elsker islender gensere og tradisjonen tro strikker jeg meg visst en ny for hvert år..... Disse gensrene kan brukes hele året på vestlandet. På kalde campingkvelder om sommeren, eller på fjellet om vinteren. 

Jeg falt pladask for Weathermansweater når jeg så denne, i de deiligste fargene, litt sånn ton i ton brun, grå hvit.

Untitled


Garnet Istex er og blir en stor favoritt her i gården, både for prisen og kvaliteten. Skal du strikke islender, anbefaler jeg lettlopi. Dette garnet er blitt mer og mer tilgjengelig siste årene, og jeg har handlet mitt hos Garnmani.no - en koselig dame på Sandnes som har det meste av Islandsk ull. Untitled

For dere som liker merinoull og superwash, kan dette føles veldig stivt og hardt ut. Men bare vent til du har vasket opp gensere og kjenner på hvor mykt og varmt det blir. PRØV. Ikke bare det, men egenskapene til slikt ull er ikke noe du kan få av superwash garn.  Weathermans


Weathermans

Oppskrift finner du her
Garn finner du her

2 kommentarer:

 1. Kjempefin genser! Lettlopi er et godt garn, men plagg av det blir i varmeste laget for meg. Liker det imidlertid godt til votter.

  Mvh Ingunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja til votter er det supert. Garnet er supervarmt, så det blir nesten som en jakke (om det er vindstille da...) ;) Deilig.

   Slett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails