18 juni 2010

Hekla jakke og en "duppedings"!


Hekla jakken fra Drops som mor mi har laget. Det rare med denne jakken var at mens jeg satt høygravid og ventet i spenning og kjedsomhet, satt jeg å kikket på oppskriften på denne jakken inne på garnstudio. Jeg holdt da på å strikke noe annet og den ble med tanken. 

Så kommer mor mi og passer på storebror når vi kjører til sykehuset på føden, og med seg har hun en halvferdig jakke......akkurat den jeg selv hadde lyst å lage.......tilfeldig? 

Jakken ble ferdig før jeg kom meg hjem fra sykehuset og den hadde fått 6 altfor store knapper montert på......sorry mams, (men hun så det selv og sa at jeg måtte bare skifte dem ut)......og joda det har jeg gjort...........

......det har bare tatt en ca 3 uker før jeg endelig i dag faktisk "husket" å ta turen til den lokale strikksjappa for å kjøpe noen knapper. Ja den ammetåka den ammetåka, ikke lett å sortere alle tanker, og ting går altfor raskt i glemmeboka (det dukker som regel opp igjen, bare litt for sent...)

Og lurer du på hva den stilige hvite duppedingsen jeg "bare måtte ha" til nøkkelknippet mitt er (og som jeg bare måtte ta bilde av for jeg syns den var så kul), joda et målebånd.

For er det noe jeg som regel alltid har med meg ut, så er det nøklene.....og en liten strikkenerd (ja jeg er vel blitt det må jeg kunne påstå) bør jo alltid ha målebånd tilgjengelig.  Og er ikke det typisk glemt når jeg trenger det mest? (sambo "påstår" at en erfaren strikker bør tar cm på øyemål.....noe jeg ikke tror blir aktuelt i mitt tilfelle,  iallefall er jeg ikke der enda).  Så inntil jeg eventuelt får tatovert inn cm mål på armen eller noe i den duren, får jeg klare meg med et vanlig et (og et reserve på nøkkelklippet) :)

5 kommentarer:

 1. Er det ikke det man sier da - som mor så datter?:) Jeg og mamma liker også masse av de samme tingene! Og godt er det siden hun liker å strikke ting til lilletulla:) Jakka var i hvertfall helt UNDERBAR! Kjempesøt:) God helg til deg!

  SvarSlett
 2. To sjæle , een tanke :-) Yndig jakke med fine fine knapper . God lørdag

  SvarSlett
 3. Jakken er helt nydelig:-) Ting tar tid i ammetåka. Jeg ligger også litt etter for tiden:-) Det er sånn det skal være. Håper dere koser dere masse!

  SvarSlett
 4. Så lur duppedings! Hvor fikk du kjøpt den?

  Og veldig søt jakke, er så kjekt å få hjemmestrikkede /-heklede gaver!

  SvarSlett
 5. Den var skikkelig herlig den jakken. Likte duppedingsen din. :))

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails