29 oktober 2013

5 års jubileum og Give Away

Tida fyker og i Novemer er det allerede 5 år siden jeg begynte å blogge, dette må jo feires med en gi bort!

Jeg har vert så heldig å få prøve ut Den store guttestrikkeboka og samtidig fått lov å gi bort et eksemplar til en heldig der ute. Kanskje sikler du på den selv, eller ønsker å gi den bort til jul?

Boka har oppskrifter fra 0-8 år, da av navnet guttestrikkebok, handler den om klær til gutt, men det går fint an å bytte om på farger og bruke boka til jenter også om du ikke har gutter i hus. Det er hauger av nydelige strikkeplagg, både gammel design fra 70 tallet og nyere design fra både Dale Garn og Sandnes Garn. Med andre ord. MYE FINT!
Bloggen til forfatteren, Charlott Pettersen finner du her., hun har virkelig sans for mote/design og det synes i boka!

Jeg  falt pladask for shorts til minsten i alpakka fra Drops (på fremsiden), mitt favorittgarn btw. Jeg har også huket av x antall andre ønskeprosjekter i boka, for her er det mye fint.
Ønsker du en sniktitt, kan du bla i boka her.Ønsker du å være med, legg igjen en kommentar under dette innlegget (og begrunn gjerne hvorfor du vil vinne) og du er med i trekningen den 15 November. Det vanker ekstra lodd for dem som legger seg til som følger på bloggen eller facebook, eller deler give awayen på fb eller bloggen. Max to lodd! Skriv om du tar et eller to lodd.

Tusen takk til Juritzen forlag for sponsing av premie ;)

54 kommentarer:

 1. Så flott gave og gratulerer med 5 års blogging.

  Jeg har akkurat begynt å lære meg og strikke etter mønster og har fått en liten høst dille der kan man si.

  Klem fra Marit.

  SvarSlett
 2. WOHO jeg sikler etter denne boken! To lodd til meg (fjesboken også).

  Koffor meg? tja koffor ikke? ;) student, mamma og strikker sier vel sitt om økonomien ;)

  Gratulerer me 5 år måtte det bli 5 nye! :D

  SvarSlett
 3. Å så fin gave - guttestrikkeboka. Det er så hærlig med en slik bok, for til jenter er det jo ALDRI noe problem å finne oppskrifter :) Genseren på utsida av boka har jeg strikket utallige av, elsker den - å gleder meg til å se hva mer som er der inne :)

  Gratulerer med 5 år - jeg har 2 år i nov, så det dukker opp en gi bort hos meg åsså snart :)

  Deler på fb jeg, å er følger fra før :)

  SvarSlett
 4. Endelig en strikkebok for gutter :) Fin gevinst synes jeg :) Jeg tar 2 lodd . Hilsen Beth

  SvarSlett
 5. Til lykke med 5 år, og med en flott blogg!

  Eg ønsker meg denne boken fordi eg venter en liten gutt i januar, og har to jenter fra før. Syns ikkje eg kan kle opp veslegutten i bare feminine jenteklær, så denne boka står høgt oppe på ønskelista mi. I tillegg viser yngstejenta mi tendenser til å foretrekke mindre jentete plagg, så da kan det sikkert komme godt med der også.... :)

  Eg tar med meg 1 lodd :)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med jubileum! JEg strikker mye baby/barneklær, og jeg har erfart at litt røffere oppskrifter er vanskelig å finne.

  Legger meg til som følger, så jeg tar to lodd.

  SvarSlett
 7. Gratulerer med jubileum! :)
  Jeg tar 2 lodd. (delte på face).
  Helt fantastiske og litt tøffe oppskrifter. Julenissen husker ikke meg og strikkebøker. Har ingen forhåpninger om at det skjer i år heller, derfor satser jeg på deg i stedet ;)

  SvarSlett
 8. Heia! Jeg tar to lodd! (deler på fb) Den boka ønsker jeg meg ja! Har to gutter å strikke til som du vet, så da kommer den godt med;-) Og kjekt å ta med spennende prosjekter når vi skal på strikkedrikkekro! Gratulerer med 5-årsjubileum!

  SvarSlett
 9. Gratulerer med 5 år med blogg. Håper du fortsetter å blogge i mange mange år til.
  Jeg tar to lodd. Ønsker meg boken fordi jeg har lest så mye positivt om den, og rett og slett synes jeg fortjener den ;-) Og fordi jeg ønsker strikke en del til guttene til ei venninne. Og de er i alderen 1 til 5 år.

  SvarSlett
 10. Jeg bladde i boken i dag i bokhandelen og dette vil jeg være med på. ;-)

  SvarSlett
 11. Gratulerer så masse:)
  Jeg har en sønn på 3 og ei jente på 5. Av mine x-antall strikke prosjekter til barna, går over 75% til jenta mi. Er jo så mange fine jenteoppskrifter og søte farger... Jeg får veldig dårlig samvittighet når hun atter igjen har fått en ting, og det er 2 år siden han fikk noe som var brukanes. Har allerede skrevet opp strikkeliste, og hun så å si eier den også. Jeg trenger inspirasjon og gode oppskrifter til gutter! Stakkars vesle guten min:)
  Trekker også ett lodd;)

  SvarSlett
 12. Å ja! Treng fine guteoppskrifter til dei to gutta mine! Klassisk, enkelt og arvbart, det trur eg finst i denne boka. Og gratulerer med dagen!!

  SvarSlett
 13. Grattis med 5 år som blogger :-) Blir vel 2 lodd på meg da ;-)

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 14. Jatakk til boka. Og gratulerer med 5 års bloggeleum❤️❤️❤️❤️❤️

  SvarSlett
 15. Gratulerer så masse med fem år. Jeg hiver meg med på feiring og tar 2 lodd :) Jeg håper jeg vinner boken, fordi det skorter veldig på gutteinspirasjon i bokhylla her hos meg ;)

  SvarSlett
 16. Gratulerer med fem år!
  Jeg vil gjerne vinne og tar to lodd, har delt på fjesboka! En kjapp opptelling i klesskapet viser at jeg virkelig trenger denne boka, av hjemmestrikkede plagg har husets to gutter tilsammen tre gensere, en jakke og to luer, husets ene jente derimot har 11 kjoler, fem jakker, to bukser, tre gensere og fire luer......

  Inger (solberg.inger@gmail.com)

  SvarSlett
 17. Denne boken står øverst på ønskelisten min til jul! Digger de tøffe mønstrene :) Er allerede følger, så da blir det vel to lodd på meg.

  SvarSlett
 18. Gratulerer så mye med 5 år. Jeg har blogget siden 2008, men opprettet ikke hobbybloggen før nå for bare noen dager siden. Jeg ønsker meg også denne boken. Har fått helt strikkedilla, og er ganske ny på området, så jeg trenger mye info og fine oppskrifter. Jeg tar derfor to lodd, siden jeg også la meg til på facebooksiden din.

  SvarSlett
 19. Så flott gevinst. Jeg tar gjerne to lodd!

  SvarSlett
 20. Denne kunne jeg gjerne tenkt meg. Tittet på den i bokhandelen i dag, men siden jeg er student for tiden kan jeg ikke kjøpe alle strikkebøkene jeg har lyst på.

  To lodd på meg, du har fått deg en ny følger :)

  SvarSlett
 21. Skulle mer än gärna vilja vinna denna bok... På 3,5år har äldsta dottern fått till 3barnbarn till mig - ingen tvilling!!! Jag kan sticka så fingrarna blöder om så är, de bor i norra Sverige dessutom så ULL är måste... Dock reumatiker, så stickar så gott det gååår... Två tjejer och finns massor med roliga mönster, till dem... MER än till killar - den sista nu ÄR en kille. Sååå väl han också behöver få något kul... De andra också, men då ändrar man ju lite - kanske enbart färg? :)
  Håller tummarna så gott jag kan mellan maskorna stickas, när kroppen orkar...
  Må så gott...
  Bim HD
  (Jo, jag har nog en norsk adress att sända till om så är - om det är problemet... i gränslandet som jag bor i har man oftast det ;) Utförsäkrad från vår försäkringskassa, utan inkomst. Men inspiration behövs - garnet får dottern stå för... Men det andra är svårt får dem förstå att man behöver också...)

  SvarSlett
 22. Gratulerer med 5 år med blogging! Det er en fryd å få følge deg! :) Denne boka har stått på ønskelista mi lenge og det er mange fine plagg jeg gjerne skulle strikket til jul. Jeg trekker to lodd.

  SvarSlett
 23. Jeg ønsker meg virkelig virkelig denne boka! Venninnene mine føder kun guttebarn, så derfor trenger jeg absolutt guttestrikkeboka! Har strikket for harde livet til fire små guttebabyer som ble født i vår/sommer/høst, en som nylig ble ett år og til verdens fineste gudsønn på 3,5. Det er flere små på vei og med min flaks blir det sikkert gutter da også. Har gitt opp å bruke rosa fra garnlageret.. :) Håper derfor på hell og lykke med to lodd, har delt innlegget ditt på facebook. Flott blogg forresten, og min favoritt er også drops alpaca! :) Hjertelig hilsen Tonje (tonje_e@hotmail.com)

  SvarSlett
 24. Denne boka skulle jeg likt å vinne, men det går jo an å ønske seg et eksemplar til jul også, eller kjøpe selv. Gratulerer med jubileum! Tenkte jeg skulle linke, men funksjonen var ute av drift så da får jeg klare meg med ett lodd.

  Lykke til med gi-borten!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 25. Gratulere med 5års dag! Å takk for ein koselig blogg å lese på ogmein superfin giveaway!!
  Koffor skal eg vinne? Fyrst og fremst så står den langt oppe på ønskelista me, så er det mykje døtid/strikketid etter eg fekk brystkreft i haust, å noko nytt å lage er alltid kjekt! Eg skal bli tante til min fyrste nevø som har termin 15nov. Samme dag som trekninga, så kjem i bruk umiddelbart.

  Eg trekke to lodd. Har linka videre frå bloggen min:) ta gjerne turen innom å kikk!

  Lykke til med giveawayen:)

  SvarSlett
 26. Gratulerer, tar to lodd, hadde passa fint å vunne denne boka sidan eg har eit gutte barnebarn på 3 år.

  SvarSlett
 27. Gratulere så masse! :) Jeg blir med og tar 2 lodd :) Håper jeg kan vinne siden jeg har ønsket meg denne boken lenge og det virker som det er så veldig mye fint i den :) Har også en tanteskatt jeg strikker mye til og vet, og tror det er mye fint i boken jeg kan strikke til han :)

  Ønsker deg en fin helg :)

  SvarSlett
 28. Gratulere med jubileum på en kjempefin blogg. Håper jeg har vinnerloddet:)

  SvarSlett
 29. Gratulerer med 5 års jubileum. Jeg har lagt meeg som følger av den flotte bloggen din, så det blir 2 lodd på meg. Jeg ønsker å vinne boka fordi jeg er blitt bestemor til verdens skjønneste gutt. Jeg strikker mye til han men synes det er vanskelig å finne tøffe oppskrifter. Har sett igjennom boka og har lyst til å strikke masse fra den. Utrolig mange flotte oppskrifter. Elsker nikkersene og synes de er supertøffe.. Krysser fingre og håper på vinnerloddet.

  SvarSlett
 30. Gratulerer med 5 år som bloggerske :-) Jeg ønsker meg veldig denne boka! Grunnen til det er at jeg er gravid med tvillinger, der den ene er gutt <3 Da kan jeg jo strikke matchende klær til dem bare jeg velger litt jentete farge til jenta ;-)

  To lodd til meg, er allerede følger, og har likt deg på fjesboka.

  Ha en flott søndag :-)

  SvarSlett
 31. Hei, så koselig og fin give away :) jeg ønsker meg bilen veldig fordi det er jo så utrolig mange fine plagg jeg gjerne skulle ha strikket i den :) har likt på Facebook så to lodd på meg
  Ingrids_96@hotmail.com

  SvarSlett
 32. Den boka e såååå fin :-) så den kunne æ tenkt mæ å vinne :-) også har æ jo ett håp om att æ ska lære mæ å strikke ett plagg, så da hadde det jo vært kjekt og hatt den boka :-)

  Mvh Linn-Merethe Olsen

  SvarSlett
 33. Gratulerer med jubileum.

  Jeg vil gjerne være med i trekningen av bok, den ser inspirerende ut.

  Hilsen Lene

  SvarSlett
 34. Jeg fortjener å vinne fordi jeg simpelten elsker strikkebøker.....og det er det sikkert ingen andre her som gjør. 😉 Har fulgt bloggen din en god stund nå, og nå har jeg også funnet deg på FB. Orntlig kjekt altså, for da er sjansen for å gå glipp av ett innlegg mye mindre. 😃 Da blir det vel to lodd på meg da.

  SvarSlett
 35. Gratulere så mye med 5-års jubileum!
  To lodd på meg (delt på fb).

  Syns det e knallkjekt å fylla med på bloggen din og blir stadig inspirert av prosjektene dine!

  Kunne veldig godt tenkt meg denne strikkebogå:)

  Hilsen Hanne C. Tjeltveit

  SvarSlett
 36. Gratulerer! Boka ser super ut :) har to jenter og en gutt, som fortjener sine egne strikkeklær :) Blir mye jentefarger og jentemønster her... hanne8@hotmail.com

  SvarSlett
 37. Gratulerer med femårsjubileum! Klart det skal feires!

  Jeg krysser fingre og håper jeg vinner slik at jeg kan strikke noen av de nydelige plaggene fra boken til ettåringen min Andreas. Han behøver gode varme fine gutteplagg.


  Jeg følger deg via Bloglovin og skriver meg derfor opp for 2 lodd

  SvarSlett
 38. Super blogg hvor jeg finner mye inspirasjon!
  Jeg vil såklart være med i trekningen!

  SvarSlett
 39. Gratulerer!! Jeg tar gjerne to lodd, er allerede følger:) ønsker meg denne boka noe helt vanvittig, synes den er så fin og i min familie fødes det kun gutter så det ser jeg på som en nødvendighet å ha guttemønster tilgjengelig:) krysser fingre og tær!

  SvarSlett
 40. Hurra✨ eg skal strikke noko til søskenborna mine (les:dine born) om eg går av med sigeren 😁👌hihi. Eg reklamerer for bloggen din til fleire om dagen✨✨

  SvarSlett
 41. Elsker bloggen din, og har vært følger ei god stund allerede, kanskje ett år? Kanskje mer?? Grattis med jubileum! For en ideell strikkebok! Endelig noe med fokus på gutt! Jeg har gutt på 3 år, og jente på snart 6 år, så denne hadde vært midt i blinken! Jeg synes ikke alltid det er like lett å finne flotte plagg til gutt å strikke som til jente. To lodd til meg:) Hadde vært supert å vinne, så slipper jeg å kjøpe den, hehe... Er i skikkelig strikkemodus om dagen, har bare ikke vært like effektiv på bloggefronten, så det ligger mye strikkeinnlegg som kommer snart:). Klem Ingvild

  SvarSlett
 42. Denne har jeg hatt lyst på lenge, det er jo så mye lettere å finne jentemønster enn guttemønster. 2 lodd til meg. Delt på FB

  SvarSlett
 43. Åh, jeg har bladd i denne boken og funnet så mye fint i den, men har ikke kjøpt den enda. Prøver lykken her og tar et lodd :)
  Gratulerer med 5-årsblogging.

  Hilsen Silje

  SvarSlett
 44. Hurra for beathe :-)
  Trenge oppskrifter te prinsen i hus. Går kun i spøt te prinsesså her.
  :-) hanne

  SvarSlett
 45. Tar 2 lodd :-)

  SvarSlett
 46. Hei, jeg er gjerne med, og tar ett lodd! Det et så masse dine herreklær, og alt for lite til gutter! Jeg vil gjerne vinne denne, eldstemann vil bli så fornøyd. Han har allerede bestemt seg for den gule jakka på forsiden;-).
  mariesandli(alfakrøll) hotmail.com

  SvarSlett
  Svar
  1. Fine jenteklær skulle det stå! Autocorrect..

   Slett
 47. Grattis med fem år!

  Strikker mest til jenter, men liker i grunnen ikke merkelappen gutte- og jenteklær - syns det er masse som er både kjønnsnøytralt og fint i den boken, så jeg vil veldig gjerne ha et lodd! :)

  SvarSlett
 48. Jeg vil vinne da jeg er lei alt det fine jentetøyet jeg ser overalt:p endelig en guttebok!

  SvarSlett
 49. Gratulerer! Har kjempelyst på den boken, så mye fint i den. Hilsen Aud.

  SvarSlett
 50. Gratulerer med Jubileum.
  Jeg liker på Facebook.

  groanitaperfekt@hotmail.com

  SvarSlett
 51. Eg tar et lodd i siste liten;) Gratulerra med jubileum, fine du:)
  Kathrinesimonsen@hotmail.com

  SvarSlett
 52. Tar et lodd her jeg også :) Strikker altfor mye om dagen, men nok blir det aldri! Kunne gjerne tenkt meg denne boken slik at jeg kunne strikket alle de nydelige plaggene til mine fantastiske tantebarn som det stadig blir flere av. Ung strikker (22 år), men er man bitt av strikkebasillen, er nok aldri nok :)

  SvarSlett
 53. Gratulerer med 5 års jubileum! Har 3 gutter å strikke til så hadde vært flott å få den boka. Veldig nye fint i boka :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails