23 september 2015

Frost

Ja heldigvis er det vel enda litt tid til vi får se frost på bakken her omkring. Men det stoppet ikke meg i å prøve meg på Islenderen - FROST!

Frost

En genser jeg falt pladask for da jeg så den på Instagram, du finner den på #frostgenser
Se det fine mønsteret, og på Insta eller Ravelry kan du også se mange andre flotte fargekomboer.
Jeg gikk for grå, hvit og gul/oker....Deilig fargekombo.

Frost

Jeg har en rar forkjærlighet for ting fra Island, kanskje det har noe med at jeg hadde Islandshest i min ungdom, jeg har alltid drømt om å reise til Island, da spesielt på ridetur i vakre omgivelser.
Derfor har Islender stått på "to do" lista mi bak øret, og da denne nydelige genseren dukket opp var jeg ikke vond og be. Genseren er super rask å strikke på pinne 3,5 og 4,5 så har du ny genser til ungen på noen dager.....Jeg holder på med nr to as we speak!

Frost

Jeg strikket genseren i str 3 år med Drops Lima, jeg er veldig nysjerrig på Lettlopi garnet fra Istex som det originalt er strikket i, så muligens jeg får bestille meg noe slikt etterhvert og prøve det også. Men når ting skal gå fort og man MÅ ha garn på flekken, så ble det billigvarianten!

Prøvde å lokke den lokale strikkebutikken til å ta det inn, men de er kjedelige og har kun tradisjonelt garn som alle andre har. HVORFOR kan ikke noen ha litt garn interesse og ta inn litt spesielle typer garn! (argh, kjedelige folk) Jaja, takker for at det finnes nettshopping ;)

Loopi garn finner du blandt annet her, her og her, om du er like nysjerrig som meg.

Frost

Genseren finner du på Ravelry og den er på Islandsk (om du behersker det) og Engelsk. For deg som er skeptisk til engelske oppskrifter, hopp idet, denne er enkel.

Oppskriften kan kjøpes på Ravelry

Det gikk med  224 g Drops Lima til str 3 år.

Guttungen nektet å være modell denne gang, men hva gjør vel det med så flott mønster........

11 kommentarer:

 1. Nydelig genser :) Og hva skulle man gjort uten garnshopping på nett?!?

  SvarSlett
 2. Her var det mye jeg var enig i ;) Lekker genser, elsker mønsteret. Alltid lyst å prøve islandsk garn og ja hvorfor er norske butikker så "kjedelig", takker for gode nettshoppings linker :) Gleder meg til å se neste farge kombo for denne var nydelig !

  SvarSlett
 3. Den var nydelig, likte fargene du har brukt kjempegodt :)

  SvarSlett
 4. Bra fargevalg! Genseren ble veldig kul, kan ikke skjønne hvorfor ikke guttungen ville være modell for den her :P

  SvarSlett
 5. Utrolig fin i de fargene sammen! Mmmm!

  SvarSlett
 6. Jeg bestilte lettlopi fra ullgenseren.no Garnet sendes fra Island. Litt dyr porto, men hvert nøste blir VELDIG billig, så anbefaler å bestille derfra. Totalt sett blir det veldig billig. De har alle kvaliteter og farger. Fin fargegjengivelse. Tok ca 1 uke før det lå i postkassen:-)

  SvarSlett
 7. Det var en nydelig genser i herlige farger!

  SvarSlett
 8. Kjempefin genser og farger! Har også lyst til å prøve meg på denne :)

  SvarSlett
 9. Denne ble lekker! Liker så godt fargene du har valgt! Det er så kjekt å strikke til barn, fort går det, og ungene blir jo fine i alt.

  Klem

  SvarSlett
 10. Knallfin genser! Grått og gult ER kult:)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails