22 oktober 2018

Strikkedilla

Før jeg reiste til Bergen Strikkefestival, var strikkemojoen på bunn. Nå i etterkant har den bare vert helt på topp, og "to do" lista mi blir bare større og større. Jeg har strikkelyst 24/7 og jeg klør etter nye prosjekter hele tiden. Jeg har produsert to luer, to halve genser, et par votter, og mer har jeg på pinnene. Jeg har nesten ikke kontroll på opplegg syken, men klarer å styre meg til en viss grad. Så trenger du et strikkemojo løft, så er det bare til å reise på festival folkens ;)

Jeg har meldt meg på Selbumittenclub2 til @skeindeer. Her får du kjøpt e-bok med oppskrifter på selbuvotter, designet av Eli. Det kommer en ny oppskrift hver måned, så nå er det bare til å glede seg til november. Foreløpig har jeg strikket vott to og tre, men jeg har planer om å strikke første paret også som jeg hoppet over da mojoen min var lav, dette er "speedy selbu mittens", på tykke pinner, her har jeg deilig islandsk ull liggende på vent.

I først omgang strikket jeg september votten. Evja, denne valgte jeg å strikke i to ulike grønn toner, i 3 tråds fra Rauma.


UntitledOktobervotten "Marit" strikket jeg i hvit bunnfarge med mønster i grønn, også i 3 tråds fra Rauma.
Vottene går superfort, og det gjør det ekstra gøy å strikke. Jeg føler jeg får mer og mer dreisen på vottestrikk, det begynner å bli skikkelig gøy.

Untitled


Det blir nok noen votter i presanger fremover, jeg kan jo ikke beholde alle selv. Evja er allerede gitt i gave og godt mottatt. 

Jeg har fremdeles et halvt vottepar liggende fra i vår som er strikket i finull, jeg må si at å strikke votter på tynne pinner ikke går under favoritt hos meg, og det går dermed heller ikke like fort. 

Jeg strikker mine nystrikkede votter på pinne 3mm og 3,5mm for å passe meg, som jeg selv vil si er en medium og ikke av den spinkle sorten. (Jeg bruker 7,5 i sterile hansker for dem som er i helsegamet)


Selbumittenclub2

I fjor strikket jeg et par votter, også fra Eli, på pinne 3,5mm og 4mm i samme garn, og disse ble nok en anelse store (lange) for meg, man lærer så lenge man lever.

Untitled


Til vottene går det med et nøste av hver farge pr par i 3 tråds fra Rauma. Vottene veier 81 of 86 gram. 
Untitled

Har du havnet på vottekjøret?

Ps: jeg har hatt noe problemer med å logge inn på bloggen min på mac en, andre som har opplevd dette? Til slutt har jeg lastet ned google chrome for å komme inn. Mega rart, men det fønker iallefall nå. 


2 kommentarer:

  1. Flotte votter! Liker fargevalget på Evja med ton i ton av ulike nyanser. Er definitivt på vottekjøret.

    SvarSlett
  2. Kjempefine votter! Liker så godt mansjetten med mønsterstrikk! Favoritten min er nok "Marit", men det andre paret har nydelige farger! Akkurat nå går det i Marius-sokker her, men har noen vottepar på lista mi også!

    Klem fra Ingunn

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails