01 januar 2019

Godt nyttår!

Takk for det gamle og GODT NYTTÅR folkens ;) Håper dere har hatt en flott feiring med venner/familie. Det hadde vi. 5 familier, 10 voksne og 12 kids, fra 4 til 16 år. Like vellykket hvert år, ungene koser seg og de voksne koser seg, tapas, pakkelek og quiz. Morro. Vi kler oss ikke ut, men manga andre i bygda her gjør det, og det kommer alltid noen innom på nyttårsbukk, morro for store og små ;)

Jeg har ikke store statistikker å komme med, men en sjapp liten update på hva jeg har strikket skal dere få. Jeg så sjappt over Ravelry i går og telte 37 ferdige plagg, noen plagg er nok igjen fra året før og ble ferdigstilt på nyåret, men samtidig henger det et par igjen nå også, så det jevner seg vel ut. Skjermbilde 2018-12-31 kl. 15.08.02

Som du ser så topper luer på 1. plass med hele 12 stk, 6 av dem ble gaver.

Genserer på 2. plass med 4 stk ferdig 

og litt overraskende Sjal på delt 2. plass, også med 4 stk ferdig


Jeg tror jeg har nådd rekorden min på antall meter strikket EVER på et år, jeg husker ikke helt fra år til år, men det øker og øker de siste årene. I fjor hadde jeg 13370 meter. Kanskje det er alle koftene og genserne som drar opp?. Knit meteren min viser 18326 meter strikket i 2018, kan ikke klage på det. 
Skjermbilde 2018-12-31 kl. 15.23.07


Så hva har jeg gjort at det jeg sa i fjor? Måtte inn å lese selv for det er jo bare tilfeldigheter som gjør at jeg faktisk har gjort som selv ønsket......

 • Jeg ønsket å strikke sjal, check.
 • Jeg skulle strikke votter til voksne og barn, voksne har jeg strikket til, men labert med kidsa. halvveis check.
 • Sokker - jaja et par ankelsokker ble det, jeg har planer om mer men det er alltid så mye annet som går foran, men check.
 • Gensere - Check
 • Bukser - Har strikket bukse til meg selv på pinne 3, må da kunne si CHECK på den.....
 • Romper - Jepp, to stk - Check.
Må jo si meg fornøyd med den lista, eller hva? Jeg har faktisk strikket det jeg har sagt jeg skal strikke, uten å ha dobbelt sjekket forårets liste underveis i året, det er jo bra. 

Så hva annet har jeg gjort i 2018? Joda, Bergen Strikkefestival, snart en tradisjon og det skal det bli, for planen er også at det skal reises i 2019. (selv om det ser ut som det muligens er jobbehelga mi....iiiikkk, her må ferieønske inn tror jeg)

Det ble ikke Edinburg Yarn fesival i 2018, og muligens ikke i 2019 heller, men kanskje kanskje. Det er lov å drømme ;)

Jeg feira jo litt at bloggen ble 10 år i fjor, det ble ikke den heidundranes feiringen jeg kunne sett for meg, det ble ingen Office Christmas party (Netflix) liksom (haha bør sees). Noen give awayer har jeg hatt, ser ikke bort fra at det kommer noen i år også. Den som følger med får se.....

Har jeg da noen planer/mål for 2019?
 • Bergen Strikkefestival må vel på lista
 • Blogge mer, (slik jeg har gjort i 2018)
 • Strikke mer til kidsa...kanskje
 • Sokke strikking
 • Som alltid - prøve nytt garn
 • Strikke opp litt lager garn, bør på lista. Jeg har ikke store mengder, men det samme blir liggende og liggende. Må få gjort noe med disse nøstene som her en halvveis plan.
 • Designe genser til jentungen, jeg har i laaaange tider hatt en genser til jentungen på skisser, den ble nok skissert opp for 1-2 år siden, men likevel har jeg ikke giddet å strikke den. Mini alpakkaen ligger klar, så nå skriver jeg det her i håp om at jeg gjennomfører. #nopressure

Vi feirer det nye året med en liten Storm her på vestlandet,  det kan jo alltids være kjekt å ta ting med storm, det kan sette sine spor, eller hva? Håper alle får et supert 2019, gjør det beste utav året og streb etter å bli den beste versjonen av DEG selv. Strikk mye, og nyt livet. 

Jeg tror 2019 blir et bra år ;)VELKOMMEN 2019

Lite bildedryss fra fjoråret
Skogafjell
Selbumittenclub2
Osloluer
Untitled
Bergen strikkefestival
Untitled
Kofte
Nettnett
Untitled
Ankel sokker
Untitled
Untitled
Hipsterhat5 kommentarer:

 1. Dette var litt av en oppsummering! Du har strikka veldig mye, og tenk å ha kommet gjennom alt du hadde planlagt. Gratulerer!
  Her skal det bli noen gensere etterhvert, men det blir nok votter, sokker, luer og annet tilbehør også. Vi har et lite utsalg som trenger påfyll etter julehandelen.

  Riktig godt nytt år fra Ingunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kjekt at du likte oppsummeringen, godt nyttår ;)

   Slett
 2. Herlig... tusen takk. Det var vakker her :-)))
  Super strikketøy du har laget. Jeg ønsker deg et riktig fint nytt år... et riktig fint strikking år også.
  Endelig nå - akkurat - det snør, det snør her - deilig ute. Kommer vinteren???
  God vintertid for deg. Hilsen fra meg. Hilsen fra sør. Viola

  SvarSlett
  Svar
  1. Ingen vinter i sikte her enda.....men komme vel når vi venter på våren..... Godt nyttår til deg Viola.

   Slett
 3. Her har det vore stor produkjson og mange flotte plagg. Godt nytt strikkeår :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails