04 januar 2020

Godt nytt år og en ny favoritt, Sunday Cardigan

Godt nytt år alle sammen og velkommen til 2020.

Jeg ligger jo fremdeles på etterskudd me blogginga og en kavalkade orker jeg rett og slett ikke gjøre i år. Det går for mye tid på det rett og slett, tid jeg ønsker å bruke på andre ting akkurat nå. Men det er bare å bla seg nedover eller kikke innom på Instagram om du lurer på hva jeg laget i 2019.

Jeg startet på Sunday Cardigan i høst, og fytti så deilig jakke. Denne jakken/kofta/cardigan har jeg gått i nesten konstant siden den ble ferdig, jeg sto og sydde i trådene ved kjøkkenbenken rett før jeg skulle på en julekonsert i Desember, og jeg vet knapt om jeg har tatt den av etterpå...

Dette må være det plagget jeg er mest fornøyd med ever, både fargemessig og passform. Jeg finner alltid en liten "feil" og av og til blir plaggene for store eller for små til meg. Men denne syns jeg har vert perfekt fra dag en. Selv om jeg har strikket den kort og i utgangspunktet ikke har brukt så mye korte jakker, så liker jeg denne supergodt. 


Untitled
Fargen er jo også nydelig, min favoritt. Med trippel tråd på pinne 7, need I say more. Dette går ganske fort. 
Jeg har brukt Drops Kid Silk fra Garnius, da blir den ikke så dyr heller. Dette er jo fantastisk deilig garn, ofte får man det på tilbud, slik at det blir en overkommelig pris på cardiganen. 


Untitled

Jakken er strikket i str S, og er litt kort i livet til meg å være, men jeg like den. Det at den heller ikke er planlagt for knapper passer meg utmerket. For jeg ser ut som en slikkepinn om jeg knapper den igjen.....Litt sånn rund på toppen om du sjønner....;)

Det er vanskelig å gjengi fargene på denne herligheten når den er i bruk, men en mellomting mellom bildene her kan man vel si det er. Farge nr 19, Mørk grønn fra Drops Kid-Silk. 

Ja, grønn er min favorittfarge ;)


Sunday c

Jeg kjøpte det partiet de hadde igjen av nøster i butikken, og satset på at det var nok (tror det var ca 9? nøster), jeg måtte faktisk rekke opp litt på bolen for å få nok garn til ermene, note to self, strikke ermer først neste gang jeg strikker ovenifra og ned..... 

Men den ble jo perfekt lengde på jakken, så litt arbeid var det verdt;)

Har du  noe som er favoritt strikka plagg, som bare passer til alt?

4 kommentarer:

 1. Denne jakken ser veldig fin ut! Godt at den passer perfekt og blir brukt!
  Min favorittjakke er Hverdagsjakka av Pinneguri. Må nok strikke ny når den er utslitt.

  Godt nytt år, og fortsattgod helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Den måtte jeg sjekke ut nå, Hverdagsjakka så jo gull ut, kanskje også fin til litt rester om man vil ha striper? ;)

   Slett
 2. Nydelig :) Jeg har Sunday Sweater, og elsker den. Er visst ikke like mye jakkemenneske som jeg trodde, for det er genserne jeg velger når jeg står foran kleshylla.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja der ser man hvor ulike man kan være, jeg dras alltid mot jakkene ;) Sunday sweater er nydelig ;)

   Slett

Takk for at du legger igjen en kommentar hos meg. Dette setter jeg stor pris på, jeg leser alle, ha en fortsatt fin dag ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails